fbpx

Attraktionslagen på riktigt - retreathelg

Nu är det dags för dig att på allvar bejaka dina drömmar och livsvisioner. Du är inte här för att låta ditt liv rinna mellan fingrarna. Du är här för så mycket mer!

Lär dig Attraktionslagen på Riktigt

Vi känner alla till attraktionslagen på ett eller annat sätt. Men vad är det som gör att vi antingen lyckas eller misslyckas med vårt praktiserande av denna lag? Nu finns det en möjlighet även för dig att finna lösningen på detta under vår kurs/retreathelg hos oss på Love it den 2-3 september! För endast 888kr!

Boka din plats nu!

Missa inte chansen, det finns fortfarande platser kvar! Låt Attraktionslagen på riktigt komma in i ditt hjärta och börja skapa ditt sanna överflöd. Pris endast 888kr för hela helgen! Kursen sker på Sankt Gertrud Konferens vid Caroli Köpcenter

Vi kommer att gå igenom de mest vanliga blockeringarna och orsaker till att människor inte lyckas skapa flöde i sitt liv. Det här kommer att vara en berikande och insiktsgivande två dagars kurs i lagen om attraktion, på riktigt. Du är överflöd och det är dags att manifestera det i ditt liv i alla aspekter!

Under dessa två dagar kommer du bland annat att få uppleva:

  • Föreläsningen ”Att ta sig från mörker till ljus”

  • Insiktsskapande övningar

  • Konkreta verktyg att arbeta med efter kurshelgen

  • Guidade meditationer

  • Inspiration och glädje

  • Skön samvaro och gemenskap

  • Förståelse på vad som är ego och vad som är själ

Ordinarie pris för denna retreathelg är 2 400 kr. Under en begränsad tid framöver erbjuder vi den till introduktionspris för endast 888kr. Du sparar 1 512kr!

Ytterligare en anledning till det reducerade priset är att vi även vill ge fler människor, som annars inte skulle ha råd att åka, en möjlighet att delta i en utbildning för att må bättre. Många personer förstår först efter en kurs hur några dagar faktiskt kan förändra resten av ens liv och hur viktigt det är att ge tillbaka till sig själv!

Möt dina retreatvärdar:

Huvudlärare denna helg är Tindra Silverräv som gjort flera stora transformationer i sitt liv och som lever sitt liv baserat på attraktionslagens principer. På retreaten träffar du också Samya och Jai som driver sitt spirituella företag Love it sedan mer än 20 år tillbaka och som kort berättar hur de arbetar med överflöd! 
För dig som vill gå vidare och fördjupa dig i Attraktionslagen på riktigt efter retreathelgen erbjuder vi 3 fantastiska moduler där du får möjlighet att praktisera och integrera fullt ut!
Läs mer här; Attraktionslagen

Överflödet är ditt

Har du frågor?

Du är alltid varmt välkommen till oss med frågor kring våra utbildningar och konsultationer. 

Praktisk information

Datum och tid:
2-3 september
Lördag 10.00-16.30.
Söndag 10.00-16.30

Plats:
Plats: Love its kursgård, Sälgvägen 20 i Blentarp

Vid kurstillfället så ingår fika och frukt. Boende och mat ordnar du själv. Det finns ett litet kök på kursgrden med spis, micro samt kyl/frys där du kan värma eller laga din mat.

Boende:  Om du behöver bra prisvärt boende STF Vandrarhem i Blentarp. Ange LOVEIT vid bokning så betalar du endast 400kr/natt och får slutstädning på köpet. STF

Pris och betalning:
Pris 888kr inkl moms. När du skickat in din kursanmälan så sänder vi dig en faktura på hela beloppet och där du har 14 dagars betalningstid. 

OBS – det är begränsat med platser personer, först till kvarn gäller! 

Skicka in din kursanmälan idag!