Kurs i Attraktionslagen på riktigt - lär dig praktisera och integrera

Hur skulle det kännas för dig om du fick leva dina drömmar?
Hur skulle det kännas för dig om du kunde uppleva att allt du önskar dig, är fullt möjligt att åstadkomma? 

I mer än 12 år har jag själv levt efter den riktiga Attraktionslagen och vet att den fungerar. Nu vill jag att även du ska upptäcka kraften i Attraktionslagen på riktigt och förändra ditt liv på bara några få månader! Min effektiva kurs lär dig hur du praktiskt tillämpar lagen för att skapa framgång och lycka. Du lär dig hemligheterna bakom manifestation och attraktion. Låt mig guida dig till att uppnå dina drömmar!

Och nej, jag pratar inte om den Attraktionslag som du kanske har hört talas om tidigare. Det här är en av de mest missförstådda och missbrukade universella lagar som människor använder i sina liv. För att förstå och leva efter den så behöver man gå djupare in i själens domäner och överflöd. Då fungerar lagen. Då blir våra liv fullt av överflöd i så väl vårt inre som vårt yttre! Jag lär dig hur du ska göra!

Missa inte chansen att förverkliga din fulla potential! Anmäl dig nu och låt Attraktionslagen bli din livsförändrande verktygslåda! 

Varmt välkommen
Tindra Silverräv
Utbildningsledare

3 fristående helgkurser för dig som vill lära dig att praktisera den riktiga Attraktionslagen fullt ut i ditt liv!

Nu är det dags för dig att på allvar bejaka dina drömmar och livsvisioner. Du är inte här för att låta ditt liv rinna mellan fingrarna. Nu finns det en möjlighet för dig att finna lösningen på detta (en gång för alla)! Varje modul är fristående och du väljer om du vill gå en, två eller alla tre!

Samtliga kursmoduler hålls av oss på Love it på vackra Hillesgården i nordvästra Skåne. Boende och mat ingår. Möjlighet till räntefri delbetalning från 375kr/månad!

Modul 1: 16-18 februari "Din yttre värld"

Under denna helg (fredag kväll till söndag eftermiddag) så kommer vi att lägga vikten vid din personliga relation till det som du vanligtvis uppfattar som din yttre värld, vad som ligger bakom dessa föreställningar och hur det sitter ihop med den gemensamma nämnaren som är din inre värld.

Under helgen går vi igenom:

 • Skillnaden mellan egots attraktionslag och själens attraktionslag
 • Grundläggande och fördjupande teori och praktik kring Lagen om Själens Attraktion och du får tillgång till en väldigt enkel kod som praktiserats av mystiker i årtusenden.
 • Förståelse för hur kvantfysik och andlighet hör samman och du får kunskap om detta på en djupare nivå.
 • Övningar och träning att blottlägga och ta bort inre hinder, bl a genom Sedonametoden.
 • Exempel från Ester & Jerry Hicks d v s Abrahams läror samt boken A happy pocket full of Money av David Cameron.
 • Konkreta verktyg att arbeta med hemma.
 • De fyra stegen för manifestation.
 • Meditationer och hypnos för förändring.
 • Satsang med kvantfysik och andlighet

Modul 2: 15-17 mars "Din inre värld"

Under helg 2 så fördjupar vi oss bokstavligt talat i det som kallas för  Attraktionslagens ”första orsak” som är den inre världens längtan och kraft! Här tittar vi vikten av föreställningsförmåga och vad det är som finns inom i oss som hinder och möjlighet.

Nu tar vi Lagen om Själens Attraktion till nästa nivå och praktiserar med samma verktyg som mystikerna använt i sina liv. Du kommer att skruva upp volymen på ditt inre överflöd ytterligare ett par snäpp och efter denna helg så kommer du med stor sannolikhet att uppleva det som kallas för mirakler!

Under helgen går vi igenom:

 • Föreläsning om vår inre värld och dess fantasi, föreställningsförmåga
 • Övningar, föreläsning och direkt praktik kring mirakler och synkronicitet.
 • Praktiska intuitionsövningar för att träna din förbindelse med Källan/Universum.
 • Fördjupat arbete för förståelse för de huvudsakliga punkterna som Ester & Jerry Hicks d v s Abrahams läror samt boken A happy pocket full of Money av David Cameron.
 • Mer inre arbete för att lossa eventuella hinder eller motstånd som kan finnas kvar.
 • Meditationer.
 • Satsang – Älskade litenhet

Modul 3: 12-14 april "Manifestera flödet"

Med en känsla för din inre och yttre upplevelse kan du nu fylla din kopp och låta det flöda över! Och hur vi blir vi bra på att stanna i detta flöde! Att träna på att vara kvar i den gyllene medelvägen än inte samma sak som att ta oss dit. Detta är för dig som gått dem tidigare stegen här eller som jobbat dig själv hit. Från överflöd till flow.

Under denna sista helg så sammanfattar vi din träning, praktiserande och teorierna för att knyta ihop påsen. I denna modul så får du de extra godbitarna och sista koderna för att helt kliva in i Lagen om Själens Attraktion. Härifrån kommer du att manifestera ditt inre överflöd och göra dig helt redo att låta dig ta emot det som kommer in i ditt liv.

Under helgen går vi igenom:

 • Föreläsning – Att låta sitt sanna jag förverkligas
 • Medvetandehöjning kring ditt syfte här på jorden och hur du integrerar ditt I AM i alla delar av ditt liv.
 • Upplevelsebaserade övningar som hjälper dig att betinga (orsak och verkan blir en automatisk reflex i dig) och som gör att du helt kan integrera Attraktionslagen i ditt liv på ett naturligt sätt.
 • De sista övningarna hjälper dig att sätta de sista pusselbitarna på plats.
 • Meditationer.
 • Satsang om Själens flod och flödesmedvetenhet.

OBS – denna kurs är meriterande om du vill ta nästa steg som Certifierad Attraktionslagen Coach för att hjälpa andra till att finna sitt sanna överflöd

Ja tack, jag vill veta mer

Skicka in din intresseanmälan nu så kontaktar vi dig och berättar mer.

Bläddra ner för pris och betalningsmöjligheter

Klicka på bilden och ladda ner presentation som pdf-fil

Kurserna hålls på vackra Hillesgården

Möt din kursledare

Din kursledare dessa helger är Tindra, som har gjort flera stora transformationer i sitt liv och som lever sitt liv baserat på attraktionslagens principer. Under respektive modul får du kraftfulla övningar och verktyg för din praktik och integration av Attraktionslagen. Du kan läsa mer om Tindra här; Om Tindra

Skicka in din intresseanmälan nu!

Skicka in din intresseanmälan nu, så kontaktar vi dig och berättar mer! 

Investera i dig själv - delta till superbra pris!

Du går en modul i taget och väljer själv hur många av dem du önskar gå. Dessutom ger vi dig 25% rabatt från första kursen som ett välkomsterbjudande (gäller endast under 2023)! Och väljer du alla 3 modulerna så får du ytterligare 8% rabatt + olika förmåner!

Modul 1 – spara 1 000kr 
Ordinarie pris 4 995kr. Du betalar endast 3 995kr. I priset ingår boende och mat.

Modul 2 – spara 1 000kr
Ordinarie pris 4 995kr. Du betalar endast 3 995kr. I priset ingår boende och mat.

Modul 3 – spara 1 000kr
Ordinarie pris 4 995kr. Du betalar endast 3 995kr. I priset ingår boende och mat.

Modul 1, 2 & 3 – boka alla tre samtidigt och spara totalt 4 000kr
Ordinarie pris 14 985kr. Du sparar först och främst 3 000kr men du får dessutom ytterligare 1 000 rabatt om du bokar samtliga tre moduler från början!
Du betalar endast 10 995kr för alla tre modulerna och sparar hela 4 000kr!
Du kan delbetala räntefritt upp till 10 månader direkt till oss (se betalningsalternativ).

På köpet så får du dessutom om du bokar alla tre modulerna samtidigt:

 • 3 st inspelade, specialkomponerade självhypnoser som hjälper dig att leva livet fullt ut och vara ditt sanna, högre jag.
 • 1 st individuellt mentorssamtal/coaching med Tindra (20 min)
 • Värdecheck som ger 10% rabatt på någon av Love its övriga kurser/utbildningar.

Praktisk info
Samtliga moduler sker på vackra Hillesgården som ligger mellan Klippan och Ängelholm i nordvästra Skåne. Bli inte förvånad om Eva Rydberg är där och serverar din mat.

Hillesgården erbjuder skön omgivning med vacker natur och trädgård, mysiga rum och bekväma sängar. Maten som serveras är vegetarisk och vällagad med mycket kärlek.

Vi börjar kl 19.00 på fredagen och avslutar på söndagen kl 16.00.

Boende sker i mysiga 2-bäddsrum. Sänglinne ingår  men du tar med egen duschhandduk och annat du behöver. Det ingår frukost, lunch, middag samt fika. I mån av plats så kan det finnas möjlighet att begära enkelrum med ett tilläggspris på 150kr/natt.

Du tar dig snabbt och enkelt till Hillesgården med bil och kommer du med tåg till Klippan så kan vi hämta dig där. Om du behöver bli upphämtad i Klippan så tänk på att du behöver vara framme i Klippan i god tid, gärna några timmar innan kursen/utbildningen börjar samt att du meddelar oss tid för ankomst senast 2 dagar innan start.

Dina lärare under helgerna är Tindra Silverräv med Samya Thornell och Jai Thornell som gästlärare vid några tillfällen.

Betalningsalternativ
Välj mellan dessa två betalningsalternativ:

Alt 1: Betala hela beloppet samma månad som utbildningen börjar

Alt 2: Betala månadsvis i 10 månader, första fakturan kommer samma månad som utbildningen börjar. 1 modul = 399kr/månad. 2 moduler = 798kr/månad. 3 moduler = 1 095kr/månad. Det tillkommer vid detta alternativ en administrationsavgift med 25 kr/faktura

Alt 3: Betala med kort, faktura eller månadsbetalning via Payson. Du kan delbetala upp till 24 månader. Klicka någon av nedanstående länkar:

Webbshop modul 1

Webbshop modul 1 & 2

Webbshop modul 1, 2 & 3

För företag tillkommer 25% på ovanstående pris.
Vid månadsbetalning tar vi alltid en kreditupplysning.

Klicka på någon av länkarna nedan för din kurs- eller intresseanmälan nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort.

Klicka på bilden och ladda ner presentation i pdf-format här!