fbpx

Bli Certifierad Spirituell Coach

Att arbeta med andra människor och hjälpa dem hem till hjärtat, kärleken och deras storhet är ett helt fantastiskt arbete! Väljer du att utbilda dig till Certifierad Spirituell Coach hos oss på Love it så får du gedigen teori och praktik för att komma igång! Vi har mer än 20 års erfarenhet av att utbilda andra och att driva företag.

Den här utbildningen riktar sig både till dig som vill slå dig in på en ny karriärväg som professionell coach och till dig som vill komplettera ditt nuvarande jobb med den mest djupgående, effektiva och kompletta coachingmetod som finns och som är så mycket mer än traditionell livscoaching.

Vår certifieringsutbildning till Spirituell Coach är en fristående extra modul både för dig som gått någon av våra övriga utbildningar, men den riktar sig också till dig som inte varit elev hos oss tidigare och som vill skapa dig ett nytt drömyrke som Spirituell Coach Spirituell Coach.

Genom att addera denna coachmodul så får du värdefulla verktyg att hjälpa andra med. Om du inte gått utbildning hos oss tidigare så blir du Certifierad Spirituell Coach. Du som tidigare gått våra utbildningar kan välja vad du önskar bli certifierad som, exempelvis:

 • Spirituell Coach
 • Soul Release® Coach
 • Ministry of I Am® Coach
 • Attraktionslagen Coach
 • Hypnoscoach
 • Soul Mediumistic Re:Connection® Coach

Lyssna på vår korta presentation!

I denna utbildning så får du lära dig:

 • Livscoaching och själscoaching
 • Coaching och andlig psykoterapi enligt En Kurs i Mirakler
 • Samtalsteknik
 • Ledarskap i det inre och yttre
 • Det coachande förhållningssättet
 • Hur man arbetar med sokratiska frågeställningar
 • Närvaro, förtroende och det aktiva lyssnandet
 • Närvaro och att äga din stund som coach
 • Steg för steg i processen med dina klienter
 • Övningar att ge dina klienter
 • Etiska regler och lagar
 • Det spirituella företagandet och marknadsföring

Modulen ger dig också en fördjupning i dig själv såväl personligt som spirituellt där vi under helgerna möts från de olika utbildningarna genom vårt I AM – vår inneboende storhet och essens.

Utbildningen sker under totalt 4 helger, spridda över ca 8 månader och där vi träffas fysiskt fredag eftermiddag till söndag eftermiddag. Du kommer att ha träningsklienter mellan kurstillfällena och vi träffas också en gång online mellan träff 2 och 3.

Skicka in din intresseanmälan redan idag

Kursstarten sker den 22-24 mars 2024 och samtliga kurstillfällen sker på vackra Hillesgården i nordvästra Skåne.  Skicka din intresseanmälan redan idag, då detta kommer att bli en populär utbildning. 

Bläddra ner för pris och betalningsmöjligheter

Denna utbildning hålls på vackra Hillesgården

Kliv in i din storhet

Låt dig inspireras av denna video om att du är en gudomlig själ och att vi alla kan gå från mörker till ljus.

Denna utbildning ger dig möjlighet att:

 • Fördjupa din egna personliga utveckling och andlighet
 • Utveckla ditt inre ledarskap
 • Coach dig själv i ditt eget liv
 • Coacha andra så de kan tydliggöra och nå sina inre och yttre mål – såväl andligt och som människa
 • Få tillgång till flera effektiva verktyg i ditt och andras liv, såväl privat som professionellt
 • Starta eller utveckla ditt eget företag samt förstå marknadsföringens grunder
 • Integrera din andlighet i hur du driver ett spirituellt företag

Kan jag som inte gått era grundutbildningar gå denna utbildning?

Ja det kan du! Du kan denna helt fristående utbildning och önskar du, så kan du sedan välja att lägga till någon av följande utbildningar: Attraktionslagen, Soul Manifestation, Ministry of I Am, Soul Release, Hypnos eller Soul Mediumistic. Du blir först Certifierad Spirituell Coach och kan därefter certifiera dig ytterligare genom att gå någon av våra övriga utbildningar i efterhand.

Här kan du läsa mer om vem som går våra kurser och utbildningar; Läs mer

Här kan du läsa vad andra tycker om våra kurser och utbildningar: Recensioner

Bläddra ner för pris och betalningsinformation

Join The Spiritual Love Revolution!

Vi bjuder in dig till att på riktigt bli en del av den pågående, fria, andliga och spirituella rörelse som rör sig över hela världen just nu och som är inriktad på Oneness.

Den är fri eftersom det inte finns dogmatiska, sekteristiska koncept och idéer i den vilket gör dig fri att tro, känna och leva helt efter din inre övertygelse. Och där du kan få göra verklig skillnad både för dig själv och andra.

Och sist men inte minst, där vi manifesterar det vi alla så mycket önskar och behöver; kärlek, fred, frihet och sinnesro med alla bröder och systrar.

En värld där vi sprider godhet och manifesterar Oneness. Vill du vara en av dem? Känner du kallet inom dig? Då är detta ett JA du känner och hör inom dig.

Har du frågor?

Du är alltid varmt välkommen till oss med frågor kring våra kurser, utbildningar och konsultationer. 

Programstart mars 2024 på vackra Hillesgården

Start i mars 2024. Skicka in din intresseanmälan redan nu!

Helg 1: 22-24 mars.  Fredag 13.00-20.00, lördag-söndag, 10.00-17.00
Helg 2: 24-26 maj. Fredag 13.00-20.00, lördag-söndag, 10.00-17.00
Helg 3: 20-22 sept. Fredag 13.00-20.00, lördag-söndag, 10.00-17.00
Helg 4: 22-24 nov. Fredag 13.00-20.00, lördag-söndag, 10.00-17.00

Praktisk info om boende och mat.

Samtliga kurshelger sker på vackra Hillesgården som ligger mellan Klippan och Ängelholm i nordvästra Skåne. Bli inte förvånad om Eva Rydberg är där och serverar din mat.

Hillesgården erbjuder skön omgivning med vacker natur och trädgård, mysiga rum och bekväma sängar. Maten som serveras är vällagad med mycket kärlek.

Boende sker i mysiga 2-bäddsrum. Sänglinne ingår i priset men du tar med egen duschhandduk och annat du behöver. Det ingår frukost, lunch, middag samt fika.

Du tar dig snabbt och enkelt till Hillesgården med bil och det går tåg till Ängelholm och sedan buss till station i närheten där vi hämtar.

Hitta till Hillesgården: Karta

Bläddra ner för pris och betalningsmöjligheter

Godkänd utbildning i Svenska Friskvårdsförbundet.

Love it är godkänd medlemsskola i Svenska Friskvårdsförbundet. Det betyder att våra utbildningar är godkända yrkesutbildningar. Under tiden du studerar hos oss ingår ett elevmedlemsskap under ett år i förbundet där du bland annat får gratis ansvars- och behandlingsskadeförsäkring. 

Vi är också medlemmar i The Association for Spiritual Integrity (ASI) som är en internationell organisation. ASI arbetar för att hålla en hög etisk och moralisk standard inom andligt arbete och dess profession.

Pris för hela kursen

Pris: endast 15 800 kr.

Priset för motsvarande gedigna coachutbildningar finns på marknaden ligger normalt på ca 35-45 000kr.  Vårt unika upplägg gör att vi kan erbjuda denna utbildning till ett mycket lägre pris utan att tappa kvalitet.

Välj mellan dessa fyra betalningsalternativ:

Alt 1: Betala hela beloppet samma månad som utbildningen börjar

Alt 2: Betala terminsvis med första terminsavgiften samma månad som utbildningen börjar (mars och sista fakturan i juni)

Alt 3: Betala månadsvis i 12 månader, första fakturan kommer samma månad som utbildningen börjar (månadskostnad ca 1 317kr). Det tillkommer vid detta alternativ en administrationsavgift med 25 kr/faktura

Alt 4: Betala din kurs med kort, faktura eller delbetalning via Payson Finansiering där du kan delbetala upp till 24 månader (månadskostnad ca 658 + ränta och avg)Du behöver då inte göra någon kursanmälan till oss – vi får den automatiskt genom att du går till vår webbshop och anmäler där för detta sista alternativ. Klicka här: Gå till webbshop

För företag tillkommer 25% på ovanstående pris. 
Vid månadsbetalning så gör vi alltid en kreditupplysning.

Boende, fika & mat:
Boende och mat (frukost, lunch och middag) tillkommer med 1 250kr/helg. 
Betalning för boende och mat faktureras separat inför varje respektive kurshelg.
Specialkost/ev allergier meddelas vid kursanmälan

Räkneexempel på hur din investering i dig själv snabbt kan betalas tillbaka:

Förutom din egen utveckling med alla de fördelar det innebär för dig, så kan du, om du vill, efter fullföljd utbildning förstås ta emot dina egna klienter. Om du väljer att börja på din fritid och tar emot en klient i veckan så är din investering återbetald efter bara ca 13-15 veckor, det vill säga lite mer än ett kvartal. För dig som vill satsa större på egen verksamhet så kan det naturligtvis gå ännu fortare än så. Och för dig som känner att du vill ta det lugnt med någon klient då och då framöver, så kan det vara skönt att veta att även din investering definitivt inte bara kan återfås, du kan också ha en inkomst som ger dig intäkter och ekonomisk frihet.

Klicka på någon av länkarna nedan för din kurs- eller intresseanmälan nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort.

Information & kontakt

För mer information om utbildningens upplägg och andra detaljer, kontakta Samya på 0703-44 55 52 eller samya@loveit.se

Vill du läsa vad våra elever tycker om Love it 

Läs mer här: Recension