fbpx

Bli diplomerad Soul Manifestation Coach® & Soulfriend

Är du redo för ditt JA till dig själv och att bli den du verkligen vill vara?

Unik distansutbildning – utvecklas i din egen takt!
Nästa start är den 3 september 2023. 

OBS – denna utbildning brukar alltid bli fullbokad! Skicka in din intresse- eller kursanmälan redan idag! Vi delar ut 3 stipendium till denna kursstart!

 • Vad längtar din själ efter?
 • Önskar du att ditt liv hade större mening och syfte?
 • Funderar du på hur kan du bli mer grundad och trygg även när din omvärld tycks ändra sig eller befinna sig i drama?
 • Vill du finna och uppleva mer frid, fred och även glädje i utmanande tider?
 • Vill du skapa större meningsfullhet genom ditt arbete och/eller på din fritid?

Är du redo för ditt JA till dig själv och att bli den du verkligen vill vara? Och vill du eventuellt dessutom samtidigt skapa en ny karriär eller komplettera din nuvarande yrkesroll att hjälpa dina medmänniskor till samma frihet? Den här utbildningen ger dig yrkeskunskaper som Diplomerad Soul Manifestation Coach® (och som Mindfulnessinstruktör) och är en godkänd utbildning av Svenska Friskvårdsförbundet! Du kan också välja att gå denna utbildning helt för din egen skull enbart som Soulfriend för att utvecklas själv till glädje och nytta i ditt eget liv! Pris och betalningsalternativ finner du allra längst ner på sidan.

Bakgrund
Miljontals människor runt om i världen har kommit till en kritisk punkt i deras fysiska och andliga utveckling – de är redo att kliva in i en ny livsstil regisserad av själens längtan snarare än de krav som egot ställer. Och de behöver vägledning för att uppnå sina önskningar och mål i sina nya liv. Det är där en Soul Manifestation Coach® eller en Soulfriend kommer in. Denna är någon som framgångsrikt har uppnått många av sin egen själs syfte och mål och som är redo att sträcka ut handen till andra som är beredda att följa deras exempel. En Soul Manifestation Coach® och en Soulfriend gör skillnad både i sitt eget liv och i andras. Hur skulle det kännas för dig om det var du som var denna?

Är du redo för att:

 • Låta din själ få komma fram så att du kan bli mer av den du vill och önskar i ditt hjärta?
 • Känna dig engagerad i mänsklighetens utveckling och vet inom dig att sunda, fungerande värdegrunder, sannhet och kärlek är vägen dit?
 • Låsa upp din egen själs längtan och få dela med dig av vad du lärt med andra?
 • Hjälpa andra att uppnå sina drömmar oavsett i vilken form du gör det, d v s antingen som Soulfriend i ditt privata liv eller som Soul Manifestation Coach® och Mindfulnessinstruktör i egen spirituell verksamhet?

 

Om du svarat ja på några av ovanstående frågor, då är du redo för att bli en Soul Manifestation Coach® eller Soulfriend.

Soul Manifestation Coach® är en specialdesignad, upplevelsebaserad, lärarledd distansutbildning och ett självhjälpsprogram som ger dig de färdigheter du behöver för att manifestera allt det du behöver i ditt liv! Soul Manifestation fokuserar på kraftfullheten i din själ och stärker den kraften så att du kan agera i din sanning och din kärlek i ditt liv. Och när du agerar efter själens storhet så är det också det du får tillbaka – i alla dess former; i din inre värld och i den yttre som exempelvis i relationer, i arbete, materiellt och ekonomiskt. Universum svarar alltid på det vi sänder ut!

Utbildningen sker i en härlig gemenskap, en community med andra likasinnade och ni kommer att kunna umgås i såväl enskilda möten, i mindre grupper och i hela gruppen. 

Vad tycker deltagarna av programmet?

Här kan du läsa recensioner vad några av övriga deltagare tycker om programmet (extern länk till kurser.se)

Studieupplägg

Utbildningen är upplagd i lugn studietakt under 4 terminer, d v s totalt två år. Det första studieåret spenderar du med att lära dig grunderna i Soul Manifestation samt att efterhand manifestera dessa i tankar, känslor och agerande i ditt eget liv. 

Du kommer också att påbörja inlärningen av de kunskaper som behövs för att vägleda, inte bara dig själv utan även andra professionellt som Soul Manifestation Coach® eller privat som Soulfriend. 

Under det andra året fördjupar du dig ytterligare samtidigt som du får regelbunden support och vägledning. Du får här fler värdefulla verktyg i hur du kan hjälpa andra antingen professionellt som Soul Manifestation Coach® eller i ditt privatliv som Soulfriend.

 Programmet är upplagt så att du i lugn och ro ska klara programmet även om du arbetar, har familj eller studerar.  Ett tidsbegränsat diplom ges ut efter att du fullföljt första året. Detta byts sedan ut mot ett permanent diplom efter att du fullföljt det andra året.

Lektionerna ger dig kunskap inom bl.a följande områden:

 • Det coachande förhållningssättet, kommunikation, samtalsteknik, etiska regler, patientsäkerhetslagen, tekniker och mallar – teori och praktik inkl träning i grupp m.m
 • Bas- och instruktörskunskaper i Mindfulness – Medveten närvaro och som har sitt ursprung från Buddhismen.
 • Non-dualism – skillnaden mellan dualistiskt och icke dualistiskt synsätt (hur allt medvetande är sammankopplat med varandra och vad det innebär)
 • En Kurs i Mirakler samt en Kurs i Kärlek på ett lättförståeligt sätt
 • Skillnaden mellan Livscoaching och Soul Manifestation Coaching®
 • Buddha, Jesus, Yogananda med flera ses ofta som förebilder. Vad var det de bemästrade? Och hur kan du göra detsamma?
 • Oneness ur ett såväl mänskligt som gudomligt perspektiv
 • Förståelse för den gemensamma röda tråden i världens religioner och andliga filosofier samt i budskap från moderna, nutida andliga profiler som James Twyman (bl a Moseskoden), Joel Goldsmith, Mooji, Dr. Wayne Dyer, En Kurs i Mirakler m fl. 
 • Hur andlighet och kvantfysik hänger ihop
 • Esoterism och uråldrig mysticism att medvetandegöra i vår moderna tid
 • Medkänsla (compassion), kärlek och respekt
 • Lagen om Själens Attraktion vs Lagen om Attraktion
 • Dagliga övningar i dina vardagssysslor för din manifestering (din träning är integrerad i din vardag utan att du avsätter extra tid)
 • Träning och utveckling av meditativa övningar, bl a med I AM-frekvenser
 
 

Upplägget gör att du i lugn och ro hinner med ditt arbete, vardag, familj och vänner och samtidigt kan delta i programmet. Under utbildningen så kommer du dessutom att få möjlighet att vara träningsklient till någon av våra andra elever som utbildar sig inom Hyposyntesterapi samt de som går sitt sista år som Soul Manifestation Coach. Det ger dig en extra skjuts i din utveckling.

 

Vad behövs för tidigare erfarenheter för att gå denna utbildning?

Det krävs inga speciella förkunskaper för denna utbildning. Den passar både bybörjare och dem som har lång erfarenhet av personlig utveckling och andlighet. Vi tar till oss utbildningen utifrån där vi befinner oss på vår individuella nivå och du kan gå helt för din egen skull och utveckling. Eller välja att arbeta som coach och hjälpa andra att utvecklas både på det personliga och andliga planet.

Här kan du läsa mer om vem som går våra kurser och utbildningar; Läs mer

Bläddra ner för pris och betalningsmöjligheter

Är du redo för ditt JA till dig själv, din själ och livet?

Skicka in din intresseanmälan nu för mer information

Hur förändras ditt liv?

Många har erfarenhet av att gå några helgkurser då och då, kanske en yogalektion, en meditationskväll eller liknande och man får till den där rätta känslan bara för att upptäcka att det sitter i några dagar och sedan är ”vardagen” i kapp igen. Detta är ingen sådan kurs eller utbildning. Detta är något helt annat.

Ditt liv kommer att transformeras och du kommer att kunna upprätthålla känslan, din närvaro och din sanning konstant eftersom du manifesterar din själ riktigt på djupet. Och när du sänder ut överflödet från själen så är det detta som kommer tillbaka in i ditt liv – på alla plan; känslomässigt, materiellt, i relationer och arbete.

De kunskaper och erfarenheter du eventuellt har inom andra andliga, spirituella områden som yoga, meditation, medialitet med flera innebär inga hinder – tvärtom. Du kommer uppleva ett ännu större djup och sanning när du utövar dessa. 

Så – föreställ dig hur ditt liv skulle gestalta sig om du djupt inom dig, helt autentiskt, helt sant och kärleksfullt kände och upplevde; 

 • Glädje och djup kärlek…
 • Vördnad och medkänsla för dig själv, din omgivning, allt levande och Moder Jord… 
 • Tacksamhet för den du är, det du gör, allt du har… 
 • Empati med dig själv och alla människor på vår jord… 
 • Flöde och synkronicitet med universum… 
 • Sinnesro i hjärnan och frid i hjärtat…
 • En ständig upplevelse av kontakt med din själ och Källan…
 • Etthet med allt medvetande…
 • Den kärleksfulla känslan att kunna hjälpa andra att må bra…

Join The Spiritual Love Revolution!

Vi bjuder in dig till att på riktigt bli en del av den pågående, fria, andliga och spirituella rörelse som rör sig över hela världen just nu och som är inriktad på Oneness.

Den är fri eftersom det inte finns dogmatiska, sekteristiska koncept och idéer i den vilket gör dig fri att tro, känna och leva helt efter din inre övertygelse. Och där du kan få göra verklig skillnad både för dig själv och andra.

Och sist men inte minst, där vi manifesterar det vi alla så mycket önskar och behöver; kärlek, fred, frihet och sinnesro med alla bröder och systrar.

En värld där vi sprider godhet och manifesterar Oneness. Vill du vara en av dem? Känner du kallet inom dig? Då är detta ett JA du känner och hör inom dig.

Har du frågor?

Du är alltid varmt välkommen till oss med frågor kring våra utbildningar och konsultationer. 

Programstart 2023

Nästa programstart Soul Manifestation Coach® & Soulfriend är den 3 september genom att du får tillgång till den första lektionen (du får tillgång till dina lektioner på söndagar och ser den när du har möjlighet). Vi träffas sedan online under kommande vecka. Dessa onlinemöten sker varje vecka under kvällstid under en knapp timme. på varierande dagar och tider så att alla har möjlighet att delta så ofta som möjligt. De spelas in så att man kan se dem i efterhand om man arbetar, är sjuk eller av familjeskäl inte kan vara med.

Bläddra ner för pris och betalningsmöjligheter

Godkänd utbildning i Svenska Friskvårdsförbundet.

Love it är godkänd medlemsskola i Svenska Friskvårdsförundet. Det betyder att vår utbildning till Diplomerad Soul Manifestation Coach är en godkänd yrkesutbildning. Under tiden du studerar hos oss (andra året då du har träningsklienter) ingår ett elevmedlemsskap under ett år i förbundet där du bland annat får gratis ansvars- och behandlingsskadeförsäkring. 

Vi är också medlemmar i The Association for Spiritual Integrity (ASI) som är en internationell organisation. ASI arbetar för att hålla en hög etisk och moralisk standard inom andligt arbete och dess profession.

Pris och betalningsmöjligheter

Pris totalt för 2 år: 29 000 kr. Ja du läser rätt – du får en premiumutbildning som sträcker sig över två år för endast 29 000kr. Inte så sällan hör vi elever uttrycka att den borde kosta  49 000kr. Så, säkra din plats redan nu – tidigare grupper har blivit fullbokade! Obs – priset på utbildningen kommer att höjas efter denna utbildningsstart.

Välj mellan dessa fyra betalningsalternativ:

Alt 1: Betala hela beloppet samma månad som utbildningen börjar

Alt 2: Betala terminsvis (1/4-del av hela beloppet) med första terminsavgiften samma månad som utbildningen börjar

Alt 3: Betala månadsvis i 24 månader, första fakturan kommer samma månad som utbildningen börjar (månadsbelopp 1 208kr). Det tillkommer vid detta alternativ en administrationsavgift med 25 kr/faktura

Alt 4: Betala din kurs med kort, faktura eller delbetalning via Payson Finansiering där du kan delbetala upp till 24 månaderDu behöver då inte göra någon kursanmälan till oss – vi får den automatiskt genom att du går till vår webbshop och anmäler där för detta sista alternativ. Gå till webbshop

För företag tillkommer 25% på ovanstående pris.
Vid månadsbetalning så gör vi alltid en kreditupplysning.

Priset omfattar alla lektioner, planerade konferenssamtal, planerade individuella coachingsessioner med träningselever,  övningshelg och medlemskap i webbaserade communityn inkl material där. Det omfattar inte pris för retreat eller kurslitteratur.

Obligatorisk kurslitteratur; Boken The Ministry of I AM – En handbok i 12 steg som för dig hem till ditt sanna Jag. samt boken Leva Centrerad av Love Nicklasson. Böckerna kan beställas på CDONAdlibrisBokus m fl ställen. Böckerna läser och studerar du själv under utbildningstiden för din egna personliga utvecklings skull då den enbart är ett komplement till utbildningen. 

Klicka på någon av länkarna nedan för din kurs- eller intresseanmälan nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort.

Stipendium och inkomstmöjligheter!

Vi delar ut 3 stipendier till denna kursstart.

Vi avsätter varje år medel till ett begränsat antal stipendier och som du kan ansöka om. Stipendiet ges i form av nedsatt pris, d v s en rabatt som motsvarar 10% på utbildningspriset. Sökande till stipendierna kommer att kontaktas och beslut kommer att meddelas inom 7 dagar efter att ansökan mottagits. Ansökan gör du i rutan under övrig information/meddelande som du finner i vår intresseanmälan. Ansökningarna behandlas i den turordning som de inkommer.

Räkneexempel på hur din investering i dig själv snabbt kan betalas tillbaka:

Förutom din egen utveckling med alla de fördelar det innebär för dig, så kan du, om du vill, efter fullföljd utbildning förstås ta emot dina egna klienter. Om du väljer att börja på din fritid och tar emot en klient i veckan så är din investering återbetald efter bara ca 30 veckor, det vill säga lite mer än ett halvår. För dig som vill satsa större på egen verksamhet så kan det naturligtvis gå ännu fortare än så. Och för dig som känner att du vill ta det lugnt med någon klient då och då framöver, så kan det vara skönt att veta att även din investering definitivt inte bara kan återfås, du kan också ha en inkomst som ger dig intäkter och ekonomisk frihet.

Vanliga frågor

Här hittar du de vanligaste frågorna och svaren kring programmet: Frågor & Svar

Här kan du ladda ner fullständig pdf-presentation av utbildningen; Presentation Soul Manifestation