Soul Mediumistic
Re:connection®

Det är dags att återta vår naturliga kraft och kliva in i vårt sanna Jag. Det är dags att bryta igenom illusionen att bara vissa är mediala, intuitiva och andra inte.

Det är dags att inse att vi alla är medium av vår egen ande.

Soul Mediumistic Reconnection® handlar om att återknyta till din medialitet och din intuition så att du kan använda dessa i ditt liv.

Nästa kursstart är den 10 mars 2023! (om du är intresserad av att få info när vi släpper nästa kursstart så skicka in din intresseanmälan)

Power up your soul!

 • Är du redo för ditt JA, dina mediala förmågor, din intuition och synkronicitet? 
 • Är du redo för mer flow i livet och personlig utveckling? Är du redo för ett större självmedvetande, självempati och din egen läkande kraft? 
 • Vill du kunna lyssna på din själs röst och känna mer tillit?
 • Vill du skapa kontakt och samhörighet med det som kallas Andra sidan, med guider och med Källan som är ditt ursprung?
 • Vill du vara ett medium av din egen ande och manifestera dess kraftfullhet i ditt liv och på så sätt skapa flow, mer glädje och kärlek?
 

Då är du varmt välkommen till detta helt unika program!

 


Bakgrund
Det finns många sätt att se på vad mediumskap och intuition är. Intresset har kanske heller aldrig varit större än vad det är just nu. Tyvärr är det alldeles för många som enbart är intresserade av de mediala ”fenomenen”, snarare än att arbeta med sin egen utveckling. Det mediala missförstås på många sätt och som vi ser det är det inte till för att visas upp som magi eller mirakel på seanser och hälsomässor. Och inte heller för att berätta om någon ska träffa den rätta i livet. Att det mediala ofta framställs och presenteras på TV skrämmande musik och prat om osaliga andar och spöken gör det inte heller bättre. 


Alldeles för få ställer sig frågorna; Varför fungerar det mediala och intuitiva? Vad är det och hur kan jag ha nytta av det i mitt eget liv? Vad ska det användas till egentligen? Eftersom ”Andra Sidan” finns, vad innebär det egentligen ur ett större perspektiv? Hur hänger allt samman med vem jag är och finns det något högre syfte?

Vår övertygelse är att vår mediala och intuitiva förmåga inte är tänkt att användas på de sätt som många gånger sker i dag. Med det sagt – det finns en plats för det mediala, duktiga seriösa medium och den mediala terapeutiska funktionen. Men den mediala världen med dess utbud har blivit en stor egofälla. Dessutom är det så, att det inte är enbart vissa som är mediala och andra inte. Alla är mediala och alla har intuition. Och detta är till för att användas i våra egna liv först och främst, såväl i våra privata liv som i våra arbeten. Det handlar om att vara ett medium för sin egen ande!

Bläddra ner för pris och betalningsmöjligheter

Utveckla din fulla mediala och intuitiva potential!

Detta program ger dig en förståelse för att du har tillgång till och kan utveckla och träna din mediala och intuitiva förmåga. Och genom att du fördjupar din kontakt med din själ och andra medvetandeformer (oavsett ”var” de är och i vilken ”form” de är) så fördjupar du också din närvaro i I AM d v s din kontakt med Universum / Gudomligheten. 

Du kommer också att kunna ”koppla på” och fördjupa din kontakt med det som kallas för fältet (kvantfysikerna kallar det Nollpunktsfältet medan andliga/spirituella kallar det Källan/Gudomligheten) och kommer på så sätt lättare i kontakt med synkroniciteten som för dig dit du ska i ditt fysiska liv. 

I klarspråk så betyder det att du kommer att kunna det som ett medium kan – ha kontakt med Andra Sidan, göra intuitiva läsningar av andra personer men främst kommer du att använda verktygen i ditt eget liv, till dig själv.

Soul Mediumistic Reconnection® är en återkoppling till dina rena förmågor som alltid funnits med dig och som är dina att använda i ditt liv. Genom att hitta och förstärka dessa frekvenser som redan finns inom dig så får du värdefulla verktyg i ditt liv. Mystiker inom alla religioner och filosofier har känt till hur man gör och vad det ska användas till. Kvantfysiken har påvisat dess existens.

Kraften är inom oss alla och vi hjälper dig att plocka fram den.

Har du frågor?

Du är alltid varmt välkommen till oss med frågor kring våra utbildningar och konsultationer. 

Kursdeltagare från Soul Mediumistic Re:connection vid avslutningshelgen.

Upplägg

Programmet är upplagt över 4 helgträffar

Vi använder de Spiritualistiska verktygen i träningen eftersom de fungerar, de ger en förståelse och de ger också bekräftelse för dig i din utveckling att du kan komma i kontakt med fältet och hur du kan fortsätta träna upp din förmåga. Vi ger oss också in i den vetenskapliga forskningen d v s kvantfysikens värld, för att med stöd och hjälp därifrån förstå naturen av de mediala fenomenen.

 • Grundläggande teori samt praktiska övningar kring vår medialitet och intuition, hur det fungerar, kvantfysik och andlighet, chakran, guider, intuitionsövningar, synkronicitetsövningar.
 • Teori och filosofi kring I AM, icke-dualitet, En kurs i Mirakler, Lagen om Själens Attraktion, The 5 Gateways. De olika mediumskapen och tidigare liv.
 • Praktiska intuitionsövningar, kontakt med guider, kontakt Andra Sidan, synkronicitetsövningar.
 • Teori och praktik kring healing och hur det fungerar
 • Samtalsteknik, det coachande förhållningssättet, etiska regler, lagar
 • Under helgerna så kommer vi dessutom att meditera, ha sharing samt göra ceremonier och stärkande övningar – allt utifrån I AM förstås.
 
 
 

Mellan träffarna:
Du kommer att få del av våra Onlineprogram (videolektioner och lektionsbrev) som hjälper dig att släppa taget om det som hindrar dig i ditt liv samt tillgång till det som gynnar i din utveckling och som ger dig djupare tillgång till din själs domäner. Onlineprogrammen som ingår är:

 • 21-dagars program Kapitualtion, tillit och tacksamhet
 • 6 veckors Lev mer sant och autentiskt 
 • 12-veckors program Lagen om Själens Attraktion
 • Sluten grupp på FB där vi håller kontakten, delar med oss av erfarenheter, insikter samt ställer frågor och ger svar.
 • För att du ska få optimal träning på det du lär dig under helgträffarna, så kommer du mellan träffarna att få starta upp en egen träningscirkel (vi hjälper dig så du kommer igång med en Soul Mediumistic Reconnection® kvällscirkel) där du och några intresserade vänner träffas varannan vecka ett par timmar för att öva och ha kul tillsammans (eller alternativt 1 dag i månanden exempelvis en helgdag). Alternativt att du ansluter i en redan befintlig träningscirkel som arbetar med samma/liknande verktyg. 
 
 

I träningen integreras också:

 • I AM
 • Kunskap kring De fem stegen i vårt medvetande; Uppvaknandet, Skiftet, Transformation, Upplysning och Uppstigning
 • Den röda tråden i världens religioner och andliga filosofier samt mystikernas budskap genom årtusenden
 • Fundament från moderna, nutida andliga profiler som James Twyman  Joel Goldsmith, Mooji, Gangaji, Dr. Wayne Dyer, En Kurs i Mirakler m fl. 

Bläddra ner för pris och betalningsmöjligheter

Vem riktar programmet sig till?

Soul Mediumistic Reconnection® är i första hand till för dig själv i ditt liv och din egen fördjupning av I AM och egna mediumistiska utveckling. Det innebär att du lättare tar rätt beslut genom att lita på din intuition, du kommer att känna av om andra har sann uppsått, du kommer att kunna bli vägledd och hitta en inre frid även i stunder av yttre drama. Och du kommer att kunna ha egen kontakt med nära och kära på andra sidan vilket ger både glädje och förtröstan.

Genom att lära dig lyssna på din inre röst så kommer du att hitta rätt i såväl relationer till andra och dig själv, i studier, arbete, ekonomi, boende – ja livet kort och gott.

Du som redan idag arbetar (eller kommer att arbeta) med klienter kan även använda detta genom att föra mediumistiska, intuitiva vägledande samtal, ha kontakt med Andra sidan i syfte att påvisa och lyfta klientens medvetande om sin själ, sitt I AM och sin egen storhet i samband med ditt övriga arbete.

Så du som vill, kommer att kunna göra mediala sittningar med kontakt med andra sidan och mediala vägledningar med kort, men utifrån ditt I AM och ett coachande förhållningssätt.

Ladda ner presentation

Här kan du ladda ner en fullständig presentation av utbildningen som PDF-dokument.

Förkunskaper

Du behöver endast ha en nyfikenhet och intresse för personlig utveckling och andlighet, medialitet/intuition. Det är förstås också viktigt att du delar synsätt i mesta möjliga mån med oss på Love it kring beskrivningen av detta program. Du som redan gått kurser i medial utveckling eller t o m arbetar aktivt som medium i dag, men känner att du vill få nya djupare perspektiv och ett annat sätt att arbeta på, är förstås också hjärtligt välkommen. 

Intyg och diplomering

Soul Mediumistic Re:connection® är varumärkesskyddat och denna unika utbildning kan endast erbjudas från Love it. Syftet med skyddet är att säkerställa och kvalitetssäkra innehåll och utförande i programmet.

Du får ett kursintyg i Soul Mediumistic Reconnection® efter att ha fullföljt samtliga helger. Om du vill diplomera dig i Soul Mediumistic Reconnection, så krävs det att du fortsätter gå i träningscirkel i ytterligare 1 år samt avlägger skriftligt och praktiskt prov vilket kan ombesörjas av oss när du är redo.

Kursledare

Kursen leds av Jai som påbörjade den professionella mediala utvecklingen 2002. Han är utbildad av Iris Hall och Jörgen Gustafsson och är diplomerat medium. Jai har många års vana av att arbeta professionellt som medium, coach och terapeut samt att leda såväl kurser som träningscirklar.

Bläddra ner för pris och betalningsmöjligheter

Join the Spiritual Love Revolution

Vi välkomnar dig till det aktiva spirituella uppvaknandet som pågår världen över. Det är enskilda individer och grupper som längtar efter förändring och som vill manifestera det vi alla så mycket önskar och behöver; kärlek, fred, frihet och sinnesro med alla bröder och systrar. 

Vi vill skapa en värld där vi sprider godhet och manifesterar Oneness. Vill du vara en av dem? Känner du kallet inom dig? Då är detta ett JA du känner och hör inom dig.

Har du frågor?

Du är alltid varmt välkommen till oss med frågor kring våra utbildningar och konsultationer. 

Praktisk information

Datum och tider 2023 (Inget nytt datum är satt för nästa start. Skicka in intresseanmälan så kontaktar vi dig när datum är satt)
Helg 1: 10-12 mars. Fredag 19.00-21.30, Lördag och Söndag 10.00-17.00

Helg 2: 12-14 maj.  Fredag 19.00-21.30, Lördag och Söndag 10.00-17.00

Helg 3: 8-10 sept.  Fredag 19.00-21.30, Lördag och Söndag 10.00-17.00

Helg 4: 10-12 nov.  Fredag 19.00-21.30, Lördag och Söndag 10.00-17.00

Plats
Utbildningen hålls på Love it. Adress: Sälgvägen 20, 275 63 Blentarp. Se karta

Vid kurstillfällena så ingår fika och frukt. Boende och mat ordnar du själv. I kurslokalen finns kök med kyl, frys, spis och diskmaskin om du vill laga din egen mat. 

Boende:  Om du behöver boende så rekommenderar vi STF Vandrarhem i Blentarp som endast ligger ca 8 minuters bilväg från kurslokalen och där vi ordnat ett lägre pris för just våra elever. Du bor i enkelrum för endast 400kr/natt eller 300kr/natt i delat rum. Städning ingår i priset. Är du medlem i STF så uppge ditt medlemsnummer vid bokning så får du dessutom ytterligare rabatt. Vid bokning uppge även LOVEIT som bokningskod. 
Länk till hemsida: STF Blentarp

Transport: Vid behov kan vi ebjuda hämtning vid buss i Veberöd eller på Sturups flygplats. Kontakta oss för mer info.

Har du frågor så kontakta Jai på jai@loveit.se.

 

Pris för hela utbildningen

Pris: Endast 14 900 kr. Säkra din plats redan nu – tidigare grupper har blivit fullbokade!

Välj mellan dessa fyra betalningsalternativ:

Alt 1: Betala hela beloppet samma månad som utbildningen börjar

Alt 2: Betala terminsvis med första terminsavgiften samma månad som utbildningen börjar och sedan nästa terminsfaktura efter halva tiden.

Alt 3: Betala månadsvis i 12 månader, första fakturan kommer samma månad som utbildningen börjar. Det tillkommer vid detta alternativ en administrationsavgift med 25 kr/faktura

Alt 4: Betala din kurs med kort, faktura eller delbetalning via Payson Finansiering där du kan delbetala upp till 24 månaderDu behöver då inte göra någon kursanmälan till oss – vi får den automatiskt genom att du går till vår webbshop och anmäler där för detta sista alternativ.

För företag tillkommer 25% på ovanstående pris.

Klicka på någon av länkarna nedan för din kurs- eller intresseanmälan nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort.

Information & kontakt

Har du frågor eller funderingar, kontakta Jai på jai@loveit.se.

 

*I AM kan kort beskrivas som en upplevelse och medvetenhet om att vi alla är ett med varandra. Bortom den fysiska kroppen, egot, beteenden osv är vi ett. Våra själar är sammanbundna och vi är ett med Källan/Universum. När vi känner, upplever och agerar utifrån I AM så är vi inte bara i kontakt med vår egen själ, vi agerar också utifrån dess sanning. I AM är ett annat namn för Källan och som använts av mystiker i tusentals år.

 

Klicka på någon av knapparna nedan för att göra en intresseanmälan eller din kursanmälan!