fbpx

Soul Release® - när din glädjefulla frihet är det viktigaste

Du vet väl om att du är perfekt så som du är och att du är fullkomlig här och nu? Kanske är du medveten om att det är så, men är du verkligen helt i kontakt med den sanningen? Vill du vara i kontakt? Vill du känna dig fullkomlig? Vill du uttrycka din innersta längtan att få känna dig fri, att få vara den du är skapt att vara? Det krävs villighet, det krävs mod och det krävs ett beslut till ditt JA.

Det är dags att släppa vår gamla story om oss själva och vår litenhet och kliva rakt in i vårt ljus, vår storhet och vår frihet!

 • Vill du ta det beslutet, uppbringa det modet och gå in i din villighet?
 • Är du redo att en gång för alla kasta av dig gamla skal av förminskande och oduglighet?
 • Vad skulle det innebära för dig om du upplevde fullständig frihet, perfekt glädje, skön harmoni, balans och medveten närvaro? Tänk dig att känna detta i relation till dig själv, i dina relationer i familj, bland vänner och på arbetet? Är du redo för det?
 • Då är jag villig att möta dig och göra den resan tillsammans med dig. Resan in i själens domäner för att öppna upp och börja leva allt det fantastiska som bara väntar på ditt erkännande.

Du behöver inte rota i skuggorna. Du behöver inte nödvändigtvis terapi eller göra skuggarbete. Du har för en stund bara glömt vem du egentligen är! Men du kan komma ihåg! Det är enkelt men inte alltid lätt. Men du kan! Om du vill. Vill du?

Nej, du behöver inte arbeta med dig själv, du behöver bara acceptera det du går igenom med kärlek. Kärlek kan ta sig uttryck som självmedkänsla, empati och ”good enough”. Eller bara att släppa taget om tron om att du inte är tillräcklig. Oavsett så är det ett val! Välj därför från kärlek, agera från kärlek. Bryt kedjorna, gör dig fri och låt det vara slut med egots slaveri!

Du har glömt din sanna kraft och du har glömt din sanna makt. Kraften och makten är din födslorätt. Många tror ofta att Källan/Gud är skild från oss. Men det är inte sant. Mystikerna har sagt det i tusentals år. Nu säger kvantfysiken samma sak. Det vi kallar du och jag är ETT. Bortom kropp, tankar och känslor är vi hela, kompletta och fantastiska. Som vattendroppen som är hela havet men som för en stund glömt bort detta faktum.

Du kan aldrig hitta gudomligheten utanför dig själv eftersom skapandets centrum bara kan hittas och upplevas i ditt hjärta. Gudomligheten bor i ditt hjärta. Sinnet är dock bra på att separera saker i tron om att det behöver skapa ordning. Men när du tillåter sinnet att skilja dig från den gudomliga källan, så ger du denna verklighet din kraft.

Kom ihåg vem du är. Ditt sinne är ett fantastiskt verktyg för att utföra önskningarna från ditt hjärtas visdom. Låt det röra sig med din intuition så börjar du anpassa sinnet för att omstrukturera hur du använder det. Låt hjärta och hjärna samverka.

Soul Release® kommer att inspirera dig att komma ihåg vem du är så att du kan stärka dig själv och leva från hjärtat och ljuset i stället för rädslan och skuggorna. Allt ligger på plats redan i dig, du ska bara låta det komma ut. Det är bara en fråga om att minnas och träna.

Dina styrkor och ditt ljus behövs. Försök inte väcka dem och behålla dem. Du behöver ge bort dem för att kunna uppleva dem själv och för att balans ska uppstå. Väck dem nu. Det är dags att upptäcka ditt sanna jag. Så att du kan dela den kärlek du är!

Du behöver inte göra någonting innan du kan vara modig, glad, autentisk eller stark. Du har kraften och makten att välja dessa saker nu. Välkommen till Soul Release®

I Soul release® låter vi glädjen spira i osäkerheten, se modet i rädslan, känna friheten i tvivlet och vara kärleken i otillräckligheten. Vi slutar gräva i det gamla och börjar i stället låta kraften och ljuset spira mitt i det vi sett som det omöjliga!

 • Soul Release är en väg ut i frihet där vi tillsammans skapar ett tryggt space för varje deltagare, där du får växa in i din sanning om vem du egentligen är.
 • I Soul Release låter vi ceremonierna, övningarna och gemenskapen vägleda och ge dig möjlighet att gå hela vägen, hela vägen in i det fria livet.
 • Soul Release ger dig verktygen att en gång för alla få födas in i ett liv fyllt av medvetenhet om vem du egentligen är och vad du kom hit för att få uppleva.
 • Soul Release är en explosion i känslans upplevelse som hjälper dig att spränga bort gamla fundament av betingelser i begränsningar.
 • Det går bara att åstadkomma detta genom upplevelse samt ett agerande, d v s uttryck genom rörelse och känsla.

Låt din sanna glädje komma fram

Nästa start sker den 8 september 2023 och samtliga kurstillfällen sker på kursgården Englagård i Åsbro där vi hyrt kurslokal. Boende och mat ingår i kurspriset Skicka din intresseanmälan redan idag, då detta kommer att bli en populär utbildning.

Bläddra ner för pris och betalningsmöjligheter

En lotusblomma växer i träsk. Låt oss se det som en symbol för vårt sanna förverkligande.

Låt dig inspireras.

Här intill finns en kort film som förklarar den upplevelsemässiga och känslomässiga förvandling som du kan förvänta dig av kursen.

Denna kurs ger dig:

 • Under fyra helger går vi in i djupet av vår sanning och förverkligar våra innersta drömmar om att få leva ut vårt högsta varande.
 • Du kommer att få uppleva vackra stunder av kärlek och inre sanning i olika ceremonier
 • Du kommer att få innerliga insikter i djupa samtal
 • Du kommer att känna dig delaktig i många olika övningar
 • Du kommer att släppa loss i fri dans
 • Du kommer att möta dig själv naket och kärleksfullt
 • Du kommer att låta beröring och närhet vara en viktig del i processen
 • Du kommer att gå utanför din box så många gånger att det börjar kännas tryggare att vara utanför än innanför.

Det är dags att slänga gamla snuttefiltar och i stället säga JA till din borna rätt att få leva ditt liv i frihet med allt vad det innebär!

Soul Release® är varumärkesskyddad och får endast användas av deltagare utbildade på Love it.

OBS – denna kurs är meriterande för nästa steg där du blir Diplomerad Soul Release Coach® och kan hjälpa andra till samma frihet som du själv funnit! 

Trollsländan kom till mig i skapandet av denna kurs. Jag valde att låta den få vara vår symbol. Den står för att börja använda sin andliga gåva, att börja agera som den andliga själ vi är.
Samya

Några verktyg som används i Soul Release är:

 • Sedonametoden®
 • Soft Release®
 • Hyposyntes®
 • Soulfulness
 • I Am Sensitivity
 • Frigörande dans
 • Sensitiv rörelse
 • Do in massage
 • Tapping
 • Intutionsutvecklande övningar
 • Soul Manifestation Coaching®
 • med flera…

Vad behövs för tidigare erfarenheter för att kunna gå denna kurs?

Det krävs att du redan gjort ett visst inre arbete med dig själv på något sätt för att tillgodogöra dig denna kurs. Du har med andra ord redan någon form av erfarenhet inom personlig utveckling och utövar kanske någon form av andlighet som exempelvis meditation, yoga, healing, En Kurs i Mirakler, En Kurs i Kärlek eller något helt annat, exempelvis att du gått någon eller några av Love its kurser eller utbildningar. Det handlar inte om att du måste ha en viss nivå av kunskap eller medvetenhet, men du är heller inte helt nybörjare.
Här kan du läsa mer om vem som går våra kurser och utbildningar; Läs mer

Här kan du läsa vad andra tycker om våra kurser och utbildningar: Recensioner

Bläddra ner för pris och betalningsmöjligheter

Join The Spiritual Love Revolution!

Vi bjuder in dig till att på riktigt bli en del av den pågående, fria, andliga och spirituella rörelse som rör sig över hela världen just nu och som är inriktad på Oneness.

Den är fri eftersom det inte finns dogmatiska, sekteristiska koncept och idéer i den vilket gör dig fri att tro, känna och leva helt efter din inre övertygelse. Och där du kan få göra verklig skillnad både för dig själv och andra.

Och sist men inte minst, där vi manifesterar det vi alla så mycket önskar och behöver; kärlek, fred, frihet och sinnesro med alla bröder och systrar.

En värld där vi sprider godhet och manifesterar Oneness. Vill du vara en av dem? Känner du kallet inom dig? Då är detta ett JA du känner och hör inom dig.

Har du frågor?

Du är alltid varmt välkommen till oss med frågor kring våra kurser, utbildningar och konsultationer. 

Programstart 2023

Startdatum 8 september 2023

Helg 1: 8-10 september.  Fredag-söndag, 10.00-17.00 samtliga dagar
Helg 2: 20-22 oktober. Fredag-söndag, 10.00-17.00 samtliga dagar
Helg 3: 15-17 december. Fredag-söndag, 10.00-17.00 samtliga dagar
Helg 4: 2-4 februari 2024. Fredag-söndag, 10.00-17.00 samtliga dagar

Plats: På Englagård i Åsbro. Vi håller till på Henriksgården som vi har helt för oss själva.

Boende sker i 2- och 4-bäddsrum. I mån av plats kan enskilt rum bokas mot en tilläggskostnad av 300kr/natt. Medtag egna lakan, duschhandduk och annat du behöver. Det ingår frukost, lunch, middag samt fika. 

Åker du tåg så hämtar vi dig på stationen i Hallsberg under torsdagen eller senast kl 09.00 på fredagen.

Hitta till Englagård: Karta

Bläddra ner för pris och betalningsmöjligheter

Godkänd kurs/utbildning i Svenska Friskvårdsförbundet.

Love it är godkänd medlemsskola i Svenska Friskvårdsförbundet. Det betyder att våra diplomeringsutbildningar är godkända yrkesutbildningar. Under tiden du studerar hos oss ingår ett elevmedlemsskap under ett år i förbundet där du bland annat får gratis ansvars- och behandlingsskadeförsäkring. 

Vi är också medlemmar i The Association for Spiritual Integrity (ASI) som är en internationell organisation. ASI arbetar för att hålla en hög etisk och moralisk standard inom andligt arbete och dess profession.

Pris och betalningsmöjligheter

Premiärpris endast 18 800kr. Ord.pris 22 500kr

I priset ingår samtliga fyra helger inkl boende och mat (frukost, lunch och middag). Vi endast tar in max 20 personer i varje grupp och vi tar kursanmälningarna i den turordning de kommer in.

Välj mellan dessa fyra betalningsalternativ:

Alt 1: Betala hela beloppet samma månad som utbildningen börjar

Alt 2: Betala terminsvis med första terminsavgiften samma månad som utbildningen börjar (september och sista fakturan i december)

Alt 3: Betala månadsvis i 12 månader, första fakturan kommer samma månad som utbildningen börjar (månadskostnad ca 1 567kr). Det tillkommer vid detta alternativ en administrationsavgift med 25 kr/faktura

Alt 4: Betala din kurs med kort, faktura eller delbetalning via Payson Finansiering där du kan delbetala upp till 24 månader (månadskostnad ca 785kr + ränta och avg)Du behöver då inte göra någon kursanmälan till oss – vi får den automatiskt genom att du går till vår webbshop och anmäler där för detta sista alternativ. Gå till webbshop

För företag tillkommer 25% på ovanstående pris. 
Vid månadsbetalning så gör vi alltid en kreditupplysning.

Klicka på någon av länkarna nedan för din kurs- eller intresseanmälan nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort.

Information & kontakt

För mer information om utbildningens upplägg och andra detaljer, kontakta Samya på 0703-44 55 52 eller samya@loveit.se

Vill du läsa vad våra elever tycker om Love it 

Läs mer här: Recension