TransFormation - ett specialinriktat onlineprogram med personlig utveckling för transpersoner

Vad skulle det innebära för dig om du som transperson och människa:

 • Äntligen fick känna dig helt fri i kropp och sinne?
 • Kunde fördjupa din andliga sida på ett fritt och otvunget sätt?
 • Fick uppleva lugn, sinnesro och innerlig glädje i ditt liv?
 • Kunde sluta fred med livet och börja leva livet fullt ut?

Då är detta en kurs för dig!

Du påbörjar din kurs tidigast den 1 september 2023. Då du går kursen individuellt kan start ske när som helst fr o m detta datum och därefter. Under 6 månader gör du en TransFormation i det inre som harmoniserar med ditt yttre. Och tvärtom, där ditt yttre harmoniserar med ditt inre! Detta är en helt unik kurs i personlig utveckling och spiritualitet som riktar sig enbart till dig som transperson och där du kommer att få göra en helande, läkande, utvecklande, inspirerande och kunskapsberikande resa.

Kursen leds av Tindra Silverräv, som levt som transperson sedan mer än 11 år och som i denna kurs kommer att dela med sig av sina livserfarenheter i kombination med sin kunskap som lärare i personlig utveckling och andlighet. Tindra leder kursen tillsammans med Jai Thornell som har mer än 20 års erfarenhet som coach och terapeut samt utav att leda kurser och utbildningar inom personlig utveckling.

Kursen sker helt online med webbaserade lektioner och det ingår i priset en individuell session med Tindra som leder kursen och du har alltid möjlighet att boka till fler sessioner till specialpris.

Innehåll och områden som berörs i lektioner:

 1. Introduktion med grundläggande begrepp inom personlig utveckling och andlighet
 2. Andliga transpersonliga uttryck i historien
 3. Transpersoners gemensamma berättelse
 4. Sex och samvaro
 5. Identitet och mental hälsa
 6. Normalitet – vad i hela friden är det?
 7. Egot och dess domäner
 8. Själen och dess domäner
 9. Mindfulness och meditation
 10. Kroppen är materia
 11. Transformation, manifestation och skapelse
 12. Allt hänger samman – Oneness

Övergripande upplägg på kursen:

Du kan börja denna kurs precis när du vill och önskar fr o m den 1 september och därefter då du går den individuellt oberoende när andra börjar.

Varannan vecka under 6 månader släpps en ny lektion som du tar del av. Vissa av lektionerna har övningar som du kan göra och vi rekommenderar att du skriver i en fin skrivbok dina självreflektioner.

Det ingår en individuell session med samtal/coaching i priset under kursen och om du önskar ha extra stöd och coaching under din kurs, så har du möjlighet att boka till fler enskilda coachsessioner med Tindra för endast 800kr/tim (ord.pris 1 200kr/tim).

Du har tillgång till alla dina lektioner och extra material (se nedan) under 12 månader.

Extramaterial på köpet till ett värde av 1 900kr

Dessutom får du i detta paket massor av olika meditationer som hjälper dig att slappna av, finna ro, stressa ner, utveckla dig och hitta din storhet. 

Extra Bonus! Dessutom så har vi lagt till – webbkursen ”Bråka inte med livet” under 1 års tid från kursstart. Detta är en självutvecklande webbkurs som stödjer dig i din process och som ger dig konkreta verktyg i hur du släpper taget om det som bråkar inom dig, så att du kan tydliggöra dina värdegrunder, din integritet men också din glädje och frihet.

Denna webbkurs gör du också på egen hand under eller efter kursen TransFormation.

 

Om kursledarna

Tindra:
”Jag föddes i Norrlands inland en kall septembernatt. Vid en första anblick är det kanske inte den absolut bästa platsen för en filosofisk feminin kille att födas på, men allt har sitt syfte. Även min uppväxt”. Läs mer om Tindra här

Jai:
”Min barndom och uppväxt var tuff och på många sätt var jag känslomässigt och mentalt skadad”. Läs mer om Jai här

Samya:
”Jag visste inte vem jag var, jag hade ingen känsla av frid och kärlek inom mig…” Läs mer om Samya här

 

Avsiktsförklaring

OBS – Vi önskar vara tydliga med att denna kurs, lärarna och Love it som företag inte har någon anknytning till någon religion, politisk organisation eller institution, ej heller till annan rörelse av något slag. Vi är varken förespråkare för eller motståndare till något annat.

Vi som leder det här programmet har lång och gedigen erfarenhet av att arbeta med individer och grupper av olika slag, bl a stress- och konflikthantering.

Vi är utbildade Mindfulnessinstruktörer och tränade i Mindfulnessbaserad stressreduktion. Vi är också utbildade i Hyposyntesterapi och Hypnosterapi samt är verksamma inom Soul Manifestation Coaching – en coaching som går på djupet. 

Inspireras av när Tindra berättar om kursen

Har du frågor?

Du är alltid varmt välkommen till oss med frågor kring våra utbildningar och konsultationer. 

Pris och betalningsalternativ

Introduktionspriset för samtliga delar i kursen är endast 2 950kr inkl en session med Tindra. (normalpris för hela kursen och bonusmaterialet som ingår är 6 900kr). För företag tillkommer 25%.

OBS! Vi erbjuder nöjd-kund-garanti på denna kurs! Om du av någon anledning inte är nöjd med din kurs efter 30 dagar, meddela då oss så återfår du inbetald kursavgift och kan avbryta resterande kurs!

Välj mellan dessa fyra betalningsalternativ:

Alt 1: Skicka din kursanmälan redan idag. Du kommer att få en bokningsbekräftelse därefter .Vi skickar sedan en faktura i mitten av augusti och du har då 14 dagars betalningstid.

Alt 2: Som ovan men du betalar beloppet uppdelat i två delsummor. Den första på1 475kr med 14 dagars betalningstid och ytterligare en faktura på 1 475kr tre månader från start.

Alt 3: Som ovan men du betalar månadsvis 492kr under 6 månader. Det tillkommer vid detta alternativ en administrationsavgift med 25 kr/faktura