Om Conny

”Jag levde ett liv helt i det yttre i kamp, görande, prestation och resultat som ledde till att jag blev allvarligt sjuk. Där och då påbörjades en resa som handlar om att vända mig inåt och hitta tillbaka till mig själv, kärleken och friden inom mig.”

Jag föddes in i en helt vanlig familj (vad det nu är?) som yngst av tre syskon i en kommun strax utanför Göteborg. Det har sedan jag var liten funnits en känsla i mig av att vara lite udda, lite utanför, trots att jag hade kompisar samt en bra och normal uppväxt. Det fanns tankar hos mig om livet skulle vara så som jag upplevde det, om det fanns någon större mening, eller, är det verkligen såhär det ska vara?

Som livlig grabb och med fallenhet för fotboll så blev idrotten en stor del där konkurrensen och tävlandet kom in i bilden, utöver sökandet efter en tillhörighet och någon form av identitet. Det var ju så det såg ut, jag följde mönstret och strömmen. Åren gick och fotbollen tog allt mer tid och blev mer och mer seriös så jag bytte till en elitklubb vid femton års ålder. Jag ser nu hur jag undan för undan försökte passa in, bli någon. Min blivande fru träffade jag i 20 års åldern och vi skaffade två fantastiska barn.

Som idrottare samt med ett intresse för människor och att hjälpa människor på olika sätt så valde jag att bli brandman och jobba inom räddningstjänsten. Ytterligare ett manligt dominerat område med allt vad det innebär, precis som idrotten. Allt detta gjorde att jag befäste min separation ifrån mig själv, min själ. Mitt inre fick allt mindre utrymme, det var hela tiden för någon annans skull.

Barnen växte upp och jag blev såklart tränare för dem också, jag ”kunde ju det där”. Livet snurrade på mer och mer, om jag gjorde allt till perfektion så kunde ingen anmärka på något. Stressen ökade, kraven ökade, görandet ökade och jag började må sämre och sämre. Det slutade med en hjärnblödning på fotbollsplanen under ett träningspass med ungdomar…

Jag drev mig själv till den i min iver att göra alla nöjda, att visa att jag kan. Där och då började resan hem, jag behövde börja om och göra nytt. Rehabilitering väntade under lång tid, jag började med qigong, meditation, andningsövningar för jag fick en kollaps till efter några veckor. Intresset för det inre ökade och efter att ha läst en artikel i tidningen Nära så hamnade jag hos Samya på Love it som klient i Hyposyntesterapi, jag behövde titta på mitt bagage och mina beteenden. Detta var en fantastisk upplevelse som fick mig att inse vikten av att titta inåt, titta på det jag varit med om, se och tillåta mig att känna det, men framförallt inse min kraft, potential och att älska den jag är på riktigt. För vi har allting inom oss, alla svar och all kärlek. Vår själ leder oss på vår väg om vi lyssnar till den rösten som inte använder ord när den talar, den där rösten inom oss.

Jag lärde känna Samya och Jai allt mer och vi sågs på olika mässor med mera och med insikten och erfarenheten av deras utbildningar och terapier så valde jag sedan att utbilda mig i flera av deras kurser och jag är så oerhört tacksam att nu vara en del av deras gemenskap. Jag vill föra mina insikter och erfarenheter vidare om det kan vara ett stöd för någon annan människa på sin resa hem, därför är jag så tacksam att du har hittat hit.

Allt gott till dig!

Conny

 

Mina kompetenser:

  • Diplomerad Soul Manifestation Coach 
  • Diplomerad Hypnoterapeut med tidigare liv
  • Diplomerad Hyposyntesterapeut