Konsultationer

Upplever du att du fastnat i din inre utveckling eller något i det yttre exempelvis arbete eller relation? Känner du stress eller oro? Är det dags att ta tag i situationen så att du kommer framåt? Låt oss hjälpa dig!

Vi arbetar med andlig psykoterapi i olika former. Andlig psykoterapi är en form av terapi som integrerar andliga och psykologiska aspekter för att främja helande och personlig tillväxt. Det fokuserar på att integrera andlighet och medvetenhet i terapeutiska processer. I andlig psykoterapi inkluderas ofta aspekter som mindfulness, meditation, andliga principer och ökad medvetenhet om vår identitet och vår relation till det gudomliga.

Genom att utforska andliga dimensioner kan terapin hjälpa människor att upptäcka och förstå sin inre potential, hitta mening och syfte i livet och hamna i balans och harmoni. Det kan också hjälpa till att hantera trauma, frigöra begränsande tankemönster och stödja en djupare förståelse för sig själv och andra.

Vårt utbud av konsultationer

Generellt om våra konsultationer

Här på sidan finner du våra olika tjänster. Om du är osäker på vilken typ av hjälp du vill ha eller behöver, så kontakta oss. Vi lotsar dig rätt beroende på dina önskemål och behov. Som klient hos Love it kan du vara trygg i att vi följer patientsäkerhetslagen, övrig svensk lagstiftning, terapeutiska riktlinjer, etiskt förhållningssätt, har ansvarsförsäkring samt att vi naturligtvis arbetar under tystnadsplikt.

Har du några som helst frågor kring någon av våra tjänster, vår kompetens och erfarenhet, så är du förstås alltid välkommen att kontakta oss.

OBS – under juli månad så har vi semester och tar då inte emot klienter. Vill du boka fr o m augusti så kontakta oss via mail.

Varmt välkommen
Jai & Samya

Finansering

Hos oss kan du dela upp din betalning räntefritt direkt till oss alternativt betala via Payson faktura, delbetalning, kort.