iTeraCare frekvensmaskin

Uppgradera din kropp, ditt sinne och ditt live med energimedicin! iTeraCare är en fantastisk, revolutionerande maskin som kombinerar kinesisk medicin med kvantfysik. Till ett pris som gör den tillgänglig för alla!

DSC_5387

Aldrig har vi någonsin funnit något så fantastiskt och som denna otroligt kraftfulla och prisvärda apparat, det känns som vi har fått nycklarna till en guldgruva av fantastiskt många hälsofördelar!
Samya & Jai

Vad är energimedicin?

skalärvågot

Energimedicin är ett samlingsbegrepp för läkande tekniker som behandlar nervsystemet, kroppen, det mentala, det känslomässiga och själen för att skapa balans och läkning. Så att du kan hitta hem till dig själv och må bra – på riktigt. Vill du veta mer om energimedicin så finns det en intressant artikel författad av Anna Dahlman här

iTeraCare kombinerar 4000-årig kunskap med modern vetenskap
Alla celler i kroppen har frekvenser som kan mätas i hertz. Denna maskin skapar Teraherts-frekvenser – samma frekvensområde som fungerande hälsosamma celler har.  Detta gör att dessa frekvenser har väldigt positiva effekter på människans kropp. Terahertzfältet utforskas och används inom alla möjliga områden som exempelvis läkemedelsindustrin, röntgen, mobiltelefoni- och dataindusti och många flera. Det finns mycket vetenskaplig dokumentation som visar att friska celler blir mer energiska och inaktiva celler (zombieceller – separat iriktning inom forskningen som kallas senolytika) skickas ut ur kroppen. När zombieceller elimineras, blodcirkulationen, lymfbanorna och nerverna stimuleras och livskraftiga celler blir mer aktiva, så sker en enorm självläkning i kroppen. Därav dessa helt otroliga användarberättelser som kommer från runt om i världen. Tack vare sina snabba och helt otroliga resultat, så kallas den i USA för “The Magic Wand”. Det handlar verkligen om att vi nu kan uppgradera både vår kropp och våra liv. iTeraCare hjälper kroppen att skapa optimal cell-hälsa med hjälp av uråldrig kinesisk medicinsk kunskap och modern vetenskap. Naturligtvis fungerar den lika väl på djur och växter som på människor. OBS – Produkten är inte avsedd att diagnostisera, behandla, eller bota något. Den är avsedd för att stödja kroppens egna självreglerande, helande förmåga (se mer om TCM nedan).

Den första generationen iTeraCare kostade hela 400 000 USD / apparat. Idag kan du köpa den fjärde generationen som är en iTeraCare Classic för endast 499 USD. Du kan dessutom betala via Klarna och på så sätt välja om du vill betala hela beloppet eller dela upp det. 

Traditionell Kinesisk Medicin (TCM) är en av världens mest omfattande läkekonster. Den har utvecklats oavbrutet under 4000 år där varje generation läkare bidragit med kunskap till den enorma visdomsbanken. TCM inriktar sig på kroppens specifika reaktioner på sjukdomsalstrande faktorer, och terapin strävar efter att korrigera rubbningar. Behandlingen förlitar sig till kroppens självreglerande förmåga och fokuserar på bibehållandet av hälsa.

Kvantfysikens värld är fantastisk! Våra kroppar är uppbyggda av biljoner mikroskopiska celler och i cellernas innersta värld gäller kvantfysikens lagar. Kvantfysiken kan förklara hur fåglarna hittar hem över tusentals kilometer och hur fotosyntesen, som är grunden för allt liv på jorden, skapar den process som ger en maskros kraften att spränga genom asfalten. Kvantfysiken är också nyckeln till att förstå den genetik och biokemi som till slut förklarar hur vår kropp och vårt medvetande fungerar och kan påverkas.

iTeraCare är helt unik! Den är patenterad, säkerhetstestad, det finns 62 kliniska studier gjorda på den och det är den enda energimedicin-apparat som använder Terahertz teknik i kombination med optisk kvarts, IR-teknik, skalärvågor (kvantfysik) och värme!

Detta har iTeraCare gjort för oss!
Jai; Det är inte ovanligt att jag arbetar upp till 60 timmar/vecka och ibland i flera veckor i sträck. Med korta behandlingar på kroppen och genom att dricka vatten som jag först behandlat med staven, så har jag jag fått tillbaka min energi på en nivå jag tidigare inte upplevt. Återhämtningen har gått mycket snabbare. Dessutom, så lider jag av det som kallas för årstidsbunden depression och som är en biologisk reaktion på det skifte av solljus som sker mellan vår och sommar. När andra ser fram emot sol, värme och ledighet så har jag känt precis tvärtom eftersom mitt normala mående inte kommer tillbaka förrän till hösten. Men, i år så behandlade jag mig tre (3) gånger med iTeraCare och depressionen har sedan dess varit som bortblåst! Jag har också behandlat huvudvärk och ryggvärk framgångsrikt på mig själv.

Samya; Jag har fått en helt ny energi och glädje sedan jag började använda iTeraCare. Ett operationssår som blev infekterat och läkte fult, har framgångsrikt läkt och försvunnit nästan helt. Jag och Jai har på denna korta tid som vi haft vår iTeraCare i vår ägo, fått uppleva många härliga förbättringar, både fysiska, psykiska och känslomässiga. Jag kan också säga att kopplingen till källan, universum, Gud, alltet är så mycket mer självklar och tydlig. Ja du läste rätt, den här staven hjälper oss att koppla in på vårt I AM.

Använd iTeraCare på dig själv, vattnet du dricker, dina husdjur och växter!
Utöver att du kan blåsa direkt på kroppen för att stärka kroppens egna förmåga till balans, så använder du även din iTeraCare för att behandla ditt vatten. Vi har vänner med husdjur som behandlar dessa och deras hundar och katter älskar det dom upplever. 

Vill du veta mer?
Klicka på intresseanmälan här nedan och fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt med dig!

Vill du beställa din frekvensstav nu?

Klicka på knappen nedan och följ instruktionerna för din beställning. Din frekvensstav skickas hem till dig och frakten ingår i priset.

När du klickat på länken så ser det ut som på bilden nedan

I fältet “Amount (USD I US Dollar) tar du bort 1.00 och skriver istället 499.00

OBS! I fältet “Remark” skriver du alla dina kontaktuppgifter och ditt önskade användarnamn på en enda lång rad med ett mellanslag mellan varje uppgift, inga kommatecken bara mellanslag.


Exempel: 
Anna Blom Annavägen 1 12300 Kamomillastad annablom@kamomilla.se 0701234567 kamomillte (I detta exempel vill Anna ha användarnamnet “kamomillte”)

Ditt användarnamn (Member Username) använder du senare för att kunna logga in till ditt nya digitala kontor “backoffice” där du kan följa din order m.m. (Länken till ditt backoffice kommer jag att maila dig när du betalat.)

När du därefter trycker på knappen “Comfirm Submit” kommer du till nästa sida där du enkelt betalar med bankkort eller PayPal.

När du ska välja valuta så välj USD så får du bättre kurs.

Om du efter att betalningen gått igenom blir ombedd att logga in så ska du bara ignorera det.