Hyposyntesterapi

Har du en önskan om att leva ett liv i harmoni med dig själv och din omgivning, att kunna uppleva känslan av frid och glädje inom dig, och att kunna hantera olika situationer mer medvetet utan att känslorna drar iväg med dig?

Konsultation inom Hyposyntesterapi

Hyposyntes® hjälper dig att sluta fred med jobbiga tankar och känslor som hindrar dig från att leva det liv du önskar och förtjänar. Att leva ditt liv i nuet och inte i det förflutna eller i framtiden är nyckeln till en avslappnad och harmonisk tillvaro.

Det fantastiska med Hyposyntes® är att man kan släppa den intellektuella och logiska delen och hitta svaren i det undermedvetna genom att i ett avslappnat tillstånd svara på olika hypnotiska frågor och hitta känslan i en ny och mer positiv tanke.

Med hjälp av hyposyntesen hittar vi livsglädjen, när allt som blockerar livsflödet tagits bort och vi kan följa med utan analyserande tankar, kontroll och rädslor, då lyser livsglädjen igenom och det är vårt naturliga tillstånd.

Hyposyntes® är en kraftfull, effektiv och snabb terapi som bygger på djupgående, väl beprövade, coachande och terapeutiska kombinationer och inslag som exempelvis hypnos, sedonametoden och Mindfulness/Soulfulness. Som klient upplever oftast att stress, oro, ångest, känslor av oduglighet, rädslor samt andra upplevda problem i såväl det yttre och som inre, upphör att existera under och efter sessionerna. Metoden ger positiva permanenta förändringar oftast redan efter ett par behandlingar. Hyposyntes® är varumärkesskyddat och det är enbart vi på Love it samt våra godkända elever från Hyposyntesutbildningen som får använda varumärket.

I mitt sätt att arbeta kopplar jag ihop hyposyntes med Soul Manifestation Coaching och får på så vis ett mer effektivt resultat. Jag utgår alltid från personen jag har framför mig och för att kunna ge vad som är bäst i stunden. 
Glöm aldrig att du är värd att finna ditt naturliga tillstånd av harmoni och balans.

Läs artikeln i Tidningen Nära här om Hyposyntes: 

NARA_nr3_2015_Anette_Thornell.pdf

Artikel 2017 i Tidningen Nära:

Benny Rosenqvist får Hyposyntes av Samya

Bokning

Kontakta Samya

0703-44 55 52

samya@loveit.se

Nu har jag nya tider tillgängliga för bokning!

Vid förhinder så vänligen lämna återbud i så god tid som möjligt. Vid uteblivande eller återbud som inkommer senare än kl. 17.00 dagen före inbokad tid, debiteras fullt pris.

Kostnad

Pris privatpersoner: 1 700kr för 90 min inkl. moms.

Pris företag: 1 700 kr för 90 min exkl. moms.

Om oss på Love it

Vi som erbjuder konsultation har lång och gedigen erfarenhet av att arbeta med individer och grupper av olika slag, bl a stress- och konflikthantering.

Vi är utbildade Mindfulnessinstruktörer och tränade i Mindfulnessbaserad stressreduktion. Vi är också utbildade i Hyposyntesterapi och Hypnosterapi samt är verksamma inom Soul Manifestation Coaching – en coaching som går på djupet. 

Läs mer om oss här.

Information & kontakt

Vill du veta mer är du alltid varmt välkommen att kontakta oss.