Var vi finns

Våra fysiska kurser och utbildningar håller vi på olika platser beroende på kurs och antal deltagare. På respektive presentationssida för varje kurs/utbildning, står var den sker.

Stiftelsen Hillesgården
De flesta av våra kurser och utbildningar sker på vackra Hillesgården som ligger mellan Klippan och Ängelholm i nordvästra Skåne. Bli inte förvånad om Eva Rydberg är där och serverar din mat.

Hillesgården erbjuder skön omgivning med vacker natur och trädgård, mysiga rum och bekväma sängar. Maten som serveras är vällagad med mycket kärlek.

Boende sker i mysiga 2-bäddsrum. Sänglinne ingår men du tar med egen duschhandduk och annat du behöver. Det ingår frukost, lunch, middag samt fika. Pris för boende och mat tillkommer (se respektive kurs för pris).

Du tar dig snabbt och enkelt till Hillesgården med bil och det går tåg till Ängelholm och sedan buss till station i närheten där vi hämtar.

Karta

Blentarp
Cirka 35 minuter från Malmö respektive Lund och Ystad så har vi i egna lokaler plats för 12-14 deltagare. Övernattning kan ske på STF vandrarhem eller närliggande B&B i närheten. Fika och frukt ingår alltid men mat ordnar du själv. Det finns ett litet kök där du kan tillaga eller värma egen mat som du tar med, eller om du på lunchtid åker iväg till någon av de restauranger som finns ca 10 minuter (Veberöd) från oss. Du kan åka buss från Malmö eller Lund till Veberöd där vi hämtar. 

Karta

Parkering (5 min gångväg från Love it)

Sankt Gertrud Konferens i Malmö
Centralt i Malmö ligger Sankt Gertrud och där vi har tillgång till, för våra kurser, anpassade lokaler. Prisvärd övernattning kan ske exempelvis på Moment Hotel som ligger ca 5 min gångväg från Malmö Centralstation och Sankt Gertrud. Restaurangutbudet är stort och det finns även ett stort ICA på Caroli Center som ligger strax över gatan från Sankt Gertrud.

Karta 

Online
Om du inte har möjlighet att komma på våra fysiska kurser och utbildningar, så har du förstås ändå möjlighet att välja Love it som kursgård. Vi erbjuder såväl kortare som längre  onlinekurser- och utbildningar. “Bråka inte med livet” och Soul Manifestation Coach” är några av dem.