Om oss

Är du redo att säja JA?

Join the spiritual movement!

Miljontals människor har kommit till en kritisk punkt i sin fysiska och andliga utveckling – de är redo att kliva in i en ny livsstil regisserad av själens längtan snarare än de krav som egot ställer.

Är du en av dem? Vi bjuder i så fall in dig till att vara den förändring du vill se i världen. En värld där vi hjälper varandra genom att göra skillnad. 

Vi välkomnar dig till det aktiva spirituella uppvaknandet som pågår världen över. Det är enskilda individer och grupper som längtar efter förändring och som vill manifestera det vi alla så mycket önskar och behöver; kärlek, fred, frihet och sinnesro med alla bröder och systrar. 

Vi vill skapa en värld där vi sprider godhet och manifesterar Oneness. Vill du vara en av dem? Känner du kallet inom dig? Då är detta ett JA du känner och hör inom dig.

Vi erbjuder prisvärda premiumutbildningar för att så många som möjligt ska kunna investera i sig själva. Våra elever ger våra kurser och utbildningar fem av fem stjärnor i sina recensioner och tycker ofta att priserna skulle kunna vara 50-70% högre och fortfarande vara prisvärda.

Läs mer om oss och vår värld