Om oss

Är du redo för ditt JA till dig själv och livet?

Join the spiritual movement!

Miljontals människor har kommit till en kritisk punkt i sin fysiska och andliga utveckling – de är redo att kliva in i en ny livsstil regisserad av själens längtan snarare än de krav som egot ställer.

Är du en av dem? Vi bjuder i så fall in dig till att vara den förändring du vill se i världen. En värld där vi hjälper varandra genom att göra skillnad. 

Vi välkomnar dig till det aktiva personliga och spirituella uppvaknandet som pågår världen över. Det är enskilda individer och grupper som längtar efter förändring och som vill manifestera det vi alla så mycket önskar och behöver; kärlek, fred, frihet och sinnesro med alla bröder och systrar. 

Vi vill skapa en värld där vi sprider godhet och manifesterar Oneness. Vill du vara en av dem? Känner du kallet inom dig? Då är detta ett JA du känner och hör inom dig.

Själslighet, spiritualitet eller andlighet är olika ord för ungefär samma sak. D v s det handlar om att söka mening, förstå livet och vara öppen för större tankar, känslor och medvetenhet. Det inkluderar att tänka på livets syfte, känna kärlek och medkänsla och att vara öppen för det som går bortom det vi kan se eller uppleva med våra fem sinnen. Det är viktigt att komma ihåg att det inte finns en enda definition för själslighet, spiritualitet eller andlighet; var och en får själv bestämma vad det betyder för dem.

Vi erbjuder prisvärda premiumutbildningar för att så många som möjligt ska kunna investera i sig själva. Våra elever ger våra kurser och utbildningar fem av fem stjärnor i sina recensioner och tycker ofta att priserna skulle kunna vara 50-70% högre och fortfarande vara prisvärda.

Läs mer om oss och vår värld

Vi är branschvinnare 2024

PRESSMEDDELANDE:
Stort grattis till Love it Communications AB med Jai och Samya Thornell som äger och driver företaget – ni är Branschvinnare 2024.

Jai och Samya, som erbjuder kurser och utbildningar inom personlig utveckling och andlighet sedan mer än 20 år tillbaka, säger så här om att ha blivit Branschvinnare;

-Det är fantastiskt roligt med det här priset, säger Jai. Det är ett stort bevis och kvitto på det hårda arbete vi lagt ner under alla år för att visa att det går att bedriva seriös verksamhet och att erbjuda premiumutbildningar inom personlig utveckling och det andliga området.

-Hos oss har man alltid kunnat gå en utbildning enbart för sin egen skull, berättar Samya. Men det är också viktigt att de som önskar arbeta med sitt drömyrke får kunskap och kompetens på rätt sätt, så att de verkligen kan hjälpa andra att utvecklas och må bra. Vi har själva under alla år vidareutbildat och specialiserat oss själva inom bl a coaching, terapi och förstås inom det andliga, spirituella området, fortsätter hon.

-Våra elever ger våra kurser och utbildningar 5 av 5 stjärnor i sina recensioner och tycker ofta att priserna skulle kunna vara det dubbla och fortfarande vara prisvärda, fortsätter Jai. Och det är bra, för då ger vi mervärde till våra kunder.

Jai och Samya berättar att deras elever kommer från hela Sverige och har olika yrkesbakgrunder. Här möts bl a KBT-terapeuter, snickare, psykologer, städare, IT-tekniker, butiksbiträden och studerande under samma gemensamma nämnare – att det är dags att säga JA till sig själva, livet och att leva mer besjälat.

En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat. Företaget måste även visa ett positivt resultat.

Utmärkelsen baseras på samtliga aktiebolags inlämnade bokslut inom den aktuella branschen. I snitt är det endast 14,8 % av Sveriges aktiebolag som tilldelas utmärkelsen Branschvinnare 2024. Branschindelningen är baserad på företagens SNI-kod och bygger på EU:s standard, NACE Rev.2.