Hypnoterapi

Att använda hypnoterapi som terapiform är inte bara effektivt – det är tryggt och säkert också. Terapin sker under hypnos vilket är ett mycket skönt tillstånd att befinna sig i. Det finns olika nivåer av hypnos från avslappning till djup trance.

Hypnos har den fördelen att jag som terapeut och du som klient kommer åt det undermedvetna, det som ligger dolt och som kan störa dig.

Konsultation inom Hypnoterapi

Hypnoterapi är oftast mycket effektivt på oro, rädslor, fobier och ångest. Men hypnos är också ett bra sätt att få energi och fokus för att sätta mål, klara att stå inför publik, lära känna sig själv, öka medvetenheten, öka självförtroendet och självkänslan och inte minst må väldigt, väldigt bra. 

Hypnos är ett tillstånd av avslappning och koncentration som omfattar både kropp och själ. Det är en förhöjd medvetenhet åtföljd av en känsla av distans ungefär som om man betraktar sig själv. Hypnos är ett fullständigt normalt, icke magiskt fenomen med förutsägbara verkningar. Att vara i hypnos innebär inte att man sover utan enbart att man är mer inre fokuserad än yttre. Ingen kan heller någonsin förmås att göra saker mot sin vilja under hypnos. Man är medveten och har kontroll hela tiden och alla med normal intelligens och koncentrationsförmåga kan erfara det hypnotiska tillståndet.

Bokning

Jai

0735-344 550

jai@loveit.se

Vid förhinder så vänligen lämna återbud i så god tid som möjligt. Vid uteblivande eller återbud som inkommer senare än kl. 17.00 dagen före inbokad tid, debiteras fullt pris.

Kostnad

Pris privatpersoner:  1 200kr för 60 min inkl moms. 1 700kr för 90 min inkl moms

Pris Företag: 1 200 kr för 1 200 kr för 60 min exkl moms. 1 700 kr för 90 min exkl moms

Om oss på Love it

Vi som erbjuder konsultation har lång och gedigen erfarenhet av att arbeta med individer och grupper av olika slag, bl a stress- och konflikthantering.

Vi är utbildade Mindfulnessinstruktörer och tränade i Mindfulnessbaserad stressreduktion. Vi är också utbildade i Hyposyntesterapi och Hypnosterapi samt är verksamma inom Soul Manifestation Coaching – en coaching som går på djupet. 

Läs mer om oss här.

Information & kontakt

Vill du veta mer är du alltid varmt välkommen att kontakta oss.