Kurser & utbildningar

Välkommen till Love it!
På denna hemsida så finner du hela vårt utbud av webbaserade distans-/onlineutbildningar samt våra utbildningar med fysiska träffar. Oavsett vad som passar dig, så är de alla till för din personliga och spirituella, andliga utveckling. Du kan välja att gå helt för din egen skull eller om du vill ha klienter och arbeta professionellt efter utbildningen.

Vårt mål är att erbjuda dig prisvärda premiumutbildningar som en investering i dig själv. Alla våra utbildningar är unika och därför är de flesta också varumärkesskyddade för att säkerställa kvaliteten. 

Välkommen in gemenskapen tillsammans med oss och andra härliga deltagare!

Love it's logotyp - vit snirklig text med en grön och en lila fjäril

Generellt om våra kurser och utbildningar

En kurs eller utbildning hos oss ger dig möjligheten att dyka djupt in i din inre värld och upptäcka de gömda delarna av dig själv. Med hjälp av olika tekniker och verktyg inom personlig och andlig utveckling kan du utveckla en starkare medvetenhet samt finna mer sinnesro och trygghet. Du får lära dig effektiva metoder som hjälper dig att lyfta dina tankar, känslor och ta fram inre drivkrafter. Med fokus på din inre värld genom exempelvis meditation, mindfulness/soulfulness och självreflektion utforskar du stora frågor för att finna ditt unika syfte. Och genom att reflektera över dina värderingar, passioner och begåvningar kan du skapa en meningsfull riktning för ditt liv och skapa en känsla av uppfyllelse och glädje.

I en värld som ofta präglas av stress och distraktion kan andlig utveckling hjälpa dig att vara närvarande i nuet och uppskatta varje ögonblick. Detta kan i sin tur bättra din mentala, emotionella och fysiska hälsa.

Vad är mysticism?
Mysticism är en fascinerande andlig tradition som sträcker sig över tid och olika spirituella kulturer. Det är en väg för att uppnå en djupare förbindelse med det gudomliga och utforska de dolda dimensionerna av tillvaron.

Mystiker tror att den verkliga naturen hos universum och den mänskliga själen är mycket mer än vad som kan uppfattas genom de fysiska sinnena. Så den här delen av andlig utveckling handlar i grunden om att övervinna det begränsade egots perspektiv. Strävan är att komma i kontakt med den högre verkligheten. Man vill i praktiken uppleva en djupare andlig sanning och en inre uppvaknande.

Mysticism i praktiken!
Mysticism utforskar olika aspekter av existensen, inklusive symbolik, intuition, direkta upplevelser och förening med det transcendentala. Det kan omfatta att arbeta med energier, symboler, ritualer eller heliga uråldriga texter för att fördjupa sin förståelse och upplevelse av det gudomliga.

Kvantfysik inom andlig utveckling!
Kvantfysiken erbjuder en unik insikt i den underliggande väven av verkligheten, medan andlig utveckling strävar efter att uppnå en djupare förbindelse med det gudomliga. Genom att kombinera dessa två områden kan du få en fördjupad förståelse av universums mysterier och din egen andliga resa.

Inom andlig utveckling kan kunskapen om kvantfysik fungera som en vägledning för att öppna upp för djupare insikter och upplevelser. Det kan hjälpa dig att förstå att du är en del av ett större universum och att dina tankar och känslor har en verklig inverkan på din upplevelse av verkligheten. Tillexempel så kan man genom att lära sig om kvantfysikens grundprinciper utveckla en mer holistisk syn på tillvaron och se världen utöver det fysiska.

Kärnan i samtliga våra program, kurser och utbildningar vilar på fundamentet En Kurs i Mirakler. Kursen är en andlig psykologi-utbildning för sinnet och som hjälper dig att skifta ditt tänkande från rädsla till att älska, från att se problemen till att fokusera på lösningarna, från att känna dig blockerad för att plötsligt bli fylld av klarhet.

Dessa förändringar i din livsupplevelse är det mirakel som öppnar dörren till själens domäner så att du kan få känna och uppleva all glädje, all kärlek och all överflöd som väntar på att genomsyra ditt liv. Och när du börjar läka dina rädslobaserade tankar blir ditt sinne tystare, lugnare och du börjar höra den mjuka inre rösten som vägleder dig – en röst som kommer från en högre kraft som vet hur man leder dig till och på din högsta väg. Men du kan inte höra denna inre röst förrän du gör den inre resan av helande. Resan börjar dock med endast två saker; 1. Att du säger JA till dig själv och mirakler i ditt liv. 2. En villighet att vilja utforska ditt inre.

Boken En Kurs i Mirakler kan uppfattas som svår att förstå för många och därför har vi omsatt dess innehåll till våra upplevelsebaserade program, kurser och utbildningar. Det hjälper dig att snabbare och enklare hitta hem till den inre mjuka själsrösten och skapar förändringar snabbare för dig i ditt liv. Att vi erbjuder olika typer av teman beror på att vi som människor är intresserade av olika saker, men tack vare grundkärnan av En Kurs i Mirakler så får du oavsett ditt val och intresse del av denna fantastiska inre resa.

Godkänd skola i Svenska Friskvårdsförbundet

Det betyder att våra utbildningar till Diplomerad Hyposyntesterapeut, Diplomerad Soul Manifestation Coach och Tidigare Liv-terapeut med Hypnos är godkända yrkesutbildningar. Under tiden du studerar hos oss ingår ett elevmedlemsskap i förbundet för dig om du vill och där du bland annat får gratis ansvars- och behandlingsskadeförsäkring.

inlaggsbild_svenska_friskvardsforbundet

Våra kurscenter

Love it är ett litet, mysigt och välkomnande kurscenter mellan Blentarp och Veberöd, strax söder om Lund. Vi erbjuder också vissa kurser och utbildningar i Malmö på Sankt Gertrud konferenscenter samt på Hillesgården i nordvästra skåne

Att gå en helgkurs eller längre utbildning hos oss ska vara en upplevelse utöver det vanliga. Vi ser all utveckling som individuell och var och en utgår från sin egna utvecklingsnivå man befinner sig på – oavsett om man är helt nybörjare eller om man arbetat med sig själv en längre tid. 

Vi erbjuder tydliga teman på våra kurser men de vilar alla på samma grundtema; andlig och personlig utveckling grundad i uråldrig kunskap – mysticismen. Som vi ser det har alla möjlighet att finna sina styrkor och begåvningar och som kan användas för ett liv i balans, glädje och harmoni – här får du möjlighet att finna och utveckla dem i din egen takt. 

Svaren på alla våra frågor och funderingar finns också inom oss alla – med rätt verktyg hittar vi dem. Vårt mål är att hjälpa dig att finna din själ så att du kan gå din andliga väg där du finner ditt djupare syfte och din meningsfullhet.

Efter att ha erbjudit kurser och utbildningar i snart 20 år år så vet vi vilken fantastisk potential varje individ har inom sig. Oberoende av temainriktning och intresseområde så finns det tre steg som genomsyrar dem alla; 1. Du blir medveten om vem du egentligen är, din storhet. 2. Du förkroppsligar denna energi och gör anspråk på den. 3. Du beslutar och agerar i ditt liv efter denna högre medvetenhet. 

De förhållningsregler som gäller på våra kurser är ganska enkla; Vi visar respekt för varandra, har ett etiskt och moraliskt förhållningssätt till det vi gör och till varandra samt att alkohol/droger inte får medtas eller användas i samband med kurser. Samhörighet, glädje, respekt och omsorg är nyckelord. 

Kollektivtrafik tar dig hela vägen och vid behov så hämtar vi upp på Sturups Flygplats, Lunds Centralstation och Veberöds C. Om kursen/utbildningen hålls på Englagård, så hämtar vi på tågstationen i Hallsberg.

Lokalerna i Blentarp är utrustade med kök innehållande spis, mikro, kyl och frys. Badrum med toa och dusch. Det finns även STF Vandrarhem och bra B&B i närheten. 

I Malmö finns prisvärda hotell i omedelbar närhet till lokalerna som också ligger ca 5 min gångväg från Malmö Centralstation. 

På Hillesgården mellan Klippan och Ängelholm så tillkommer pris för boende och mat utöver kurspriset. Medtag duschhandduk m m. Vid kursanmälan så behöver du meddela ev matallergier.

Våra distansprogram

Vi erbjuder flera olika distansprogram som passar dig som bor lite längre ort eller helt enkelt tycker att det är ett smidigare sätt att utvecklas på.

Recensioner

Läs vad kursdeltagare och klienter skriver om oss: Recensioner

Finansering

Hos oss kan du dela upp din betalning räntefritt direkt till oss alternativt betala via Payson faktura, delbetalning, kort.

Våra kurser presenteras även på kurser.se