Beställ The Ministry of I AM

Beställ succéboken The Ministry of I AM via oss eller köp i bokhandeln

Fysisk bok

Beställ fysiska boken nu!

Du kan köpa boken från AdlibrisBokusCDONAMAZON och andra bokhandlare eller beställa direkt från oss.

Du kan också beställa boken för avhämtning på Love it i Blentarp, skicka i så fall ett mail till jai@loveit.se med namn/telefonnummer, hur många exemplar du önskar samt dag/tid du önskar hämta den/dem. Vi har öppet månd-fred 10-17.

Boken är på 320 sidor med omslag i hårdband. 

Ljudbok

Om du föredrar ljudbok så finner du den på de vanligaste förekommande plattformarna.

Du kan provlyssna här: The Ministry of I AM ljudbok

Boktrailer - The Ministry of I AM

Boktrailern skapad i samarbete med Formidaniel.

Recensioner av boken

“Den är verkligen en av de bästa böckerna jag läst!”
Veronica

“En bok som är skriven med den största kärlek och med viljan att förklara livets mysterium och att få alla läsare att förstå detta. Läs den!!!”
Eva

“Jai””s book is a helpful guidebook for furthering one””s understanding of what it means to be as God created you. It is inspired by some of the principles of A Course in Miracles, and this helps to reinforce its non-dualistic teachings. I think anyone who reads it will be lifted up and motivated to go deeper with their spiritual growth.”
-Cindy Lora-Renard, Best-Selling Author of A Course in Health and Well-Being and The Business of Forgiveness
“This book is a valuable resource for anyone seeking deep transformation and the renewal of the mind. Drawing from the 12 Step programs and other traditions like A Course In Miracles, The Ministry of I AM is designed to help individuals and communities bridge the gap between lives of isolation to realizing the power of I AM Consciousness. I wholeheartedly recommend this book to everyone, whether you are struggling with addiction or any other kind of human challenge. This book will be a valuable resource to launch you into a new life.”
-James F. Twyman, NY Times Bestselling Author of The Moses Code

“Jag blir varm i kroppen när jag läser för det är just detta jag känt så länge, att det finns mer i livet, och sen att boken sätter ord på det jag vet och känner inom mig är en lättnad. Tack för det!”
Tilde

“En starkt berörande bok som kommer som ett svar i tiden”
Kent

“Jag har fått tillfälle att förhandsgranska Jai Thornells kommande bok The Ministry of I Am, och rekommenderar alla att hålla utkik efter utgivningen på https://www.loveit.se. Boken är en genialisk presentation av det kända 12-stegs programmet, som här är anpassat för att hjälpa alla att finna sitt sanna Själv, inte bara de med missbruksproblem.”
Lars Gimstedt

“Jag har läst boken och den är redan full med post-it lappar, sidhänvisningar och påminnelser. Tack för denna fina vän som kommer följa mig resten av livet.”
Nina

“En fantastisk bok. Den kommer att hjälpa många att manifestera sin själ.”
Sara

“En oerhört givande bok! Känner en sådan stor kärlek inom mig.”
Carina

“Jag tycker boken är fantastiskt bra. Den bygger på bakgrundsfakta, personers erfarenhet och gammal visdom. Den ger inspiration och hopp och visar att det är möjligt att förändras.”
Marie-Louise

“Den här boken kommer hjälpa människor att bli fria!”
Mikael

“Jag är inte mycket för att läsa böcker, men den här boken har verkligen fångat mitt intresse. Det känns som att den kan ge mig det jag behöver för att komma vidare. Jag har erfarenhet av annat 12-stegsarbete sedan tidigare men fastnade, så stegen i denna bok känns befriande fräscha.”
Jimmy

“Underbar bok, kompletterar den svårlästa “bibeln” ACIM, jätte-jätte bra.”
Mia

“En bok som värmer och är så utvecklande för själen.” 
Jennie

“Jag har kommit en bit in i boken, så härligt skriven. Så fokuserad o närvarande har jag nog inte varit förut när jag läser. Den slår an i mig helt fantastiskt. Ett varmt TACK o mycket kärlek till dig o Samya”
Mia

“Jai, det är en fantastisk bok som Du har skrivit! Av hjärtat Tack”
Karita

“En stund av skratt. En stund av gråt. En stund av igenkänning. En stund av fullständig frid. Vilken fantastisk bok! Jag är SÅ tacksam för att jag gav mig själv den gåvan.”
Sanna
 
“Helt galet fantastisk bok på alla plan,  som jag väntat på denna… I flera år…jag blir så exalterad att trots, att jag bara läst halva boken, beställde en till i farten…Kände att jag måste ge den till någon. Men vet inte vem men det visar sig.”
Carolin

Kontakt

Vill du veta mer är du alltid varmt välkommen att kontakta oss.