Onlineprogram: Bråka inte med livet - lev utan stress och oro

Kan du ibland känna svårighet att kunna slappna av och känna dig lugn och trygg? Har du känslor av oro och stress? Tankar om framtiden? Vill du släppa taget om det som håller dig fast? Då kan detta program vara lösningen för dig!

Börja redan idag!

En investering i ditt eget välbefinnande

Hur gör man för att slippa känna frustration, oro eller stress när livet inte är som vi vill och önskar? Hur ska man hantera drama i relationer eller på arbetsplatsen? Och hur gör man för att inte jämt och ständigt gå och fundera över framtiden? Under 21 veckor i detta distansprogram så får du verktyg som lär dig bland annat hur du släpper taget om det som hindrar dig, hur du känner frid och hittar din frihet, hur du finner och behåller tacksamheten i ditt liv.

Du får verktyg för att agera utifrån själen och den kärlek som finns där och som är starkare än någon mänsklig kärlek! Här tydliggör dina värdegrunder, din integritet och finner mer av ditt sanna jag.

Är det kostsamt? Inte alls! Priset är endast 99kr/månad och du prenumerarerar bara så länge du vill och önskar!

Första modulen heter: Min inre värld och handlar om hur du kan styra och lära dig ändra dina egna tankar, hur du tar kommandot i ditt liv genom att släppa fram din storhet. Hur du tar beslut ur kärlek och följer dessa.

Vecka 1: Att släppa taget och låta vara
Denna vecka handlar om att förbereda och sedan genomföra att släppa taget om det som varit och viljan som alltid utgår från brist och rädsla.

Vecka 2: Skapa tillit
Under denna vecka tränar vi på att “ställa sig själv åt sidan” d v s att genom att ha tillit till att det finns en större inneboende kraft inom dig, din själ, som kan ge dig det som behövs i ditt liv.

Vecka 3: Tacksamheten
I sista veckan kliver vi in i tacksamheten och känner hur den ökar när egot ställer sig åt sidan och vår själ får komma fram och ta kommandot.

Andra modulen heter; Min yttre värld. Här lär du dig hur du med ditt inre överflöd skapar detsamma i det yttre – relationsmässigt, ekonomiskt och materiellt. Här får du också lära dig hur du lever autentiskt och vad det innebär.

Vecka 1 handlar om hur du kan leva mer autentisk och vad det ger dig för styrka och fördelar

Vecka 2 handlar om den inre kritikern, den inre negativa rösten som tenderar att begränsa dig och hur du kan lära dig lyssna på den mjuka, sanna rösten inom dig

Vecka 3 handlar om att leva i samklang med dina värdegrunder. Vi gräver djupare in i vad din sanning är för att kunna börja leva mer i linje med det

Vecka 4 handlar om balans. Hur balanserar du eventuellt arbete, studier, familj och fritid i ditt liv med dig själv, dina egna behov och utveckling

Vecka 5 handlar om hur du hanterar svåra samtal. Det är inte bara ett underbart verktyg för ditt eget liv utan också hur du hjälpa andra i din omgivning

Vecka 6 handlar om att öka din integritet och att kunna säga nej och sätta gränser på ett väl och fungerande sätt i ditt liv

Tredje och sista modulen heter; Min storhet och handlar om ditt sanna Jag. Vi tar upp vad skillnaden är mellan Lagen om Attraktion och Lagen om Själens Attraktion och dess betydelse. Hur du tar beslut och säger JA till dig själv. Vi pratar om vad egot egentligen är och vad egot har för betydelse.

Exempel på innehåll i modul 3:

 • Vad är vår sanna essens och hur är vi förbundna med varandra och Källan till allt?
 • Vad är skillnaden mellan Lagen om Attraktion och Lagen om Själen Attraktion?
 • Vad är egot kontra själen?
 • Få verktyg för att agera utifrån själen och den kärlek som finns där och som är starkare än någon mänsklig kärlek
 • Få effektiva, enkla verktyg att arbeta med i din vardag – ingen extra tid för träning behövs
 • Få tillbaka och utveckla din passion och kärlek till dig själv och ditt görande
 • Skapa överflöd i ditt inre och därmed i det yttre – relationsmässigt, ekonomiskt, materiellt
 • Kvantfysiken förklarar hur vi alla är sammankopplade och hur tanke/känsla manifesterar
 
 

Extramaterial

Dessutom får du i detta paket massor av olika meditationer som hjälper dig att slappna av, finna ro, stressa ner, utveckla dig och hitta din storhet. 

Extra Bonus! Vi har lagt till ett 40-tal spännande och givande inspelningar från Love it Community Onlinemöten med Jai, Samya och ett flertal spännande gäster. Dessa populära sändningar ger dig 40 timmars lyssnande, fulla av verktyg, djupa insikter och mycket kärlek

Programupplägg

Programmet är upplagt som ett distansprogram. Under den första modulen kommer du få en videolektion, ett lektionsbrev samt emellanåt en övningsuppgift per dag. Efter det får du i modul 2 och 3 en videolektion, ett lektionsbrev samt lite övningsuppgifter att träna på en gång i veckan.

Meditationerna och Community Onlinemötena lyssnar du på när det passar dig. Vi rekommenderar att du läser boken The Ministry of I AM samtidigt. 

Du kan då också delta i vår FB-grupp och på så sätt delta i en gemenskap som består av människor som också vill utvecklas. Du kan läsa mer om boken här: Ministry of I AM.

Om Samya och Jai

Vi som leder det här programmet har lång och gedigen erfarenhet av att arbeta med individer och grupper av olika slag, bl a stress- och konflikthantering.

Vi är utbildade Mindfulnessinstruktörer och tränade i Mindfulnessbaserad stressreduktion. Vi är också utbildade i Hyposyntesterapi och Hypnosterapi samt är verksamma inom Soul Manifestation Coaching – en coaching som går på djupet. 

Investera i dig själv!

Du får: Ett 21 veckors program inkluderar: 39 videolektioner, 39 lektionsbrev, praktiska övningar och träning samt meditationer och Community Onlinemöten för ENDAST 99kr/månad eftersom vi vill att alla som behöver ska kunna delta. Intyg efter avslutat program ingår.

Prenumerera nu för endast 99kr/månad och börja direkt. Klicka på länken så kommer du att bli omdirigerad till vår utbildningsplattform Thinkific där du betalar och påbörjar kursen direkt Bråka inte med livet!

 

Har du frågor?

Du är alltid varmt välkommen till oss med frågor kring våra utbildningar och konsultationer. 

Fördelar

Fördelen med ett onlineprogram är bl a;

 • Du kan delta oavsett var du bor
 • Du gör kursen i egen takt och på tider som passar dig
 • Du kan göra dina vardagssysslor och lägga din träning i vardagen utan att det tar extra tid
 • Du behöver enbart en dator eller telefon för att delta (du behöver inte vara teknisk alls för att klara av kursen) och genomför kursen enkelt hemifrån
 

Du kommer ha tillgång till hela paketet med program, meditationer och Community Online så länge du väljer att prenumerera. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.