Vanliga frågor - diplomerad Soul Manifestation Coach® & Mindfulnessinstruktör

Här har vi samlat de vanligaste frågorna kring vår utbildning till diplomerad Soul Manifestation Coach® & Mindfulnessinstruktör.

Frågor & Svar

Här nedan kan du läsa de vanligaste frågorna och svaren kring programmet Soul Manifestation Coach och Mindfulnessinstruktör!

Hittar du inte svar på din fråga här, så kontakta oss på: jai@loveit.se eller 0735-344 550.

“Programmet och dess innehåll känns rätt för mig, men jag är orolig för att inte hinna med detta eftersom jag arbetar heltid och har familj. Vad tänker ni om det?”

SVAR: Du kommer att hinna med. Det handlar om en lektion på ca 30-45 min som du får i slutet av veckan. Ca 3-4 dagar senare har vi ett gemensamt konferenssamtal på ca 60 minuter där vi går igenom lektionen och pratar om vår upplevelse kring den.  Övningarna görs direkt i lektionen eller direkt i vardagen tillsammans med andra; familjen, arbetskamrater, i trafiken, i affären och med dig själv. Du behöver m a o inte ta bort något ur din vardag för övningarna.

“Måste jag vilja ha ett företag där jag arbetar med andra för att kunna gå programmet?”

SVAR: Inte alls. Du kan gå denna helt för din egen skull. Faktum är att det är nödvändigt att gå för sin egen skull. Du kommer att transformeras och det bästa sättet att behålla det vi har fått är genom att ge bort det till andra. Om du väljer att göra det i vardagen med nära och kära, vänner, på arbetet men inte ha ett företag och ta betalt för det – så är det så du ska göra. Vill du ha ett företag (eller har redan) så kommer du att ge bort det precis som alla andra i vardagen till nära och kära, vänner osv för att det känns bra. Men du kommer också att kunna göra det på ett djupare och mer lärande sätt med andra exempelvis klienter som vill ha hjälp att må bättre eller i samband med att man håller kurser. Pengar är enbart en energi som vi alla behöver i någon mån för att få mat på bordet och tak över huvudet. Vad vårt arbete består av är ett val och där finns inga rätt eller fel.

“Har jag förstått det rätt att programmet totalt sett under år 1 omfattar 52 webbaserade lektioner/föreläsningar, 52 onlinemöten via zoom, samt 1 övningshelg då vi träffas och praktiserar coaching? 

SVAR: Ja – det är helt korrekt. Dessutom får du fri tillgång i vår Community där du kan skapa gemenskap med andra i både Soul Manifestation Coach och våra övriga elever. Där får du också tillgång till extra material, tips på litteratur, samt kostnadsfria meditationer och övningar. Allt ingår i priset. Det enda som tillkommer är en retreat som är frivillig att delta på. Retreat inkl boende, mat och retreatinnehållet erbjuds till självkostnadspris, ca 3 900kr – 4 900kr.

“Om jag väljer att diplomera mig så blir jag både Soul Manifestation Coach och Mindfulnessinstruktör? Och vill jag bara gå helt för min egen skull så behöver jag inte diplomera mig?”

SVAR: Ja – det är helt korrekt. I det här programmet så sätter du själv dina mål. Och du har alltid möjlighet att ändra dig under utbildningens gång.

 

“Jag är lite ”allergisk” mot religiösa doktriner och människor som säger sig ha alla svar på allt. Hur ser ni på det?”

SVAR: Då ser vi på det på samma sätt. Dock finns det en sanning i alla religioner oavsett det är Kristendom, Judendom, Hinduism, Buddism, Islam osv. Det finns också inom New Age, andliga filosofier, mysticism osv. Vi anser inte att vi kan förkasta dessa enbart för att människor missbrukar dessa i eget syfte. Egot ter sig starkt i våra samhällen och det gäller även inom religionerna. Många grupper sluter sig och beter sig “sektlikande” Vi vill tvärtom – skapa frihet, fred, öppenhet och kärleksfull gemenskap med oss själva och vår omvärld. Vi vill vara tydliga med att detta program eller Love it i sig inte har någon anknytning till någon religion, politisk organisation eller institution, ej heller till annan rörelse av något slag. Vi är varken förespråkare för eller motståndare till något annat.

“Vad kan jag förvänta mig av programmet?”

SVAR: När du börjar agera i din djupaste sanning om dig själv, i Oneness med alltet och alla du möter, så kommer allt det du behöver att attraheras in i ditt liv. Själen blir din mästare och egot kommer att tjäna den och dess önskningar. Din närvaro i nuet för din in i flödet av både varande och för dig det ”rätta” görandet i livet. Du kommer inte att sakna något. Du kommer att uppleva en djup samhörighet, glädjefullhet, fridfullhet, kraftfullhet, sinnesro och inte minst oerhört mycket kärlek i och till livet. Programmet hjälper dig helt enkelt att transformeras till den sanna, autentiska och bästa versionen av dig själv – din själs storhet. Genom din högre medvetenhet samt praktiska verktyg så kommer du att kunna, om du vill, att professionellt coacha andra till att uppleva samma sak som du själv gör.

“Jag har gått lite olika kurser i mitt liv bl a inom Vedic Art och Yoga. Kan det bli ”kollision” på något sätt med detta program?”

SVAR: Nej inte alls – programmet smälter in i ditt liv oavsett vilka ”verktyg” du använder i din andliga utveckling, oavsett ev trosinriktning, grundvärderingar, din intellektuella och känslomässiga status och dina intresseområden inom andlig och personlig utveckling. Vi skulle dessutom vilja påstå att detta program ger dina olika intresseområden i livet en inre kärna av sanning och ett stabilt fundament att stå på.

“Vilka betalnings- och finansieringsalternativ erbjuder ni?”

SVAR: Du kan betala direkt till oss via faktura och välja att betala hela kursavgiften direkt, dela upp den på 2 delar (terminsvis) eller att dela upp betalningen under 12 månader. Du kan också ansöka om finansiering via Payson med månadsbetalning upp till 24 månader. Du kan då betala med kort eller finansiera med faktura och delbetalningar – se vår webbshop.

“Har jag tillgång till lektioner och annat efter utbildningstidens slut?”

SVAR: Ja – det är helt korrekt. Programmet är 1 år i sin grund. Lektionerna finns tillgängliga en månad efter avslutat program. För den som vill och önskar så kan man stanna kvar i programmet (vilket många väljer att göra) genom att bli medlem i vår SoulTribe. För endast 149kr/månad så får du tillgång till alla lektioner, konferenssamtal samt nya extra lektioner. Du kan närsomhelst välja att avsluta ditt medlemskap i SoulTriben