Vi är Branschvinnare 2024

Vi är Branschvinnare 2024

Love it är Branschvinnare 2024

Vi har uppmärksammats för vårt arbete

Vill du veta mer?

Berika din själ

Väx som människa

Investera i dig själv

Vad är Branschvinnare?

Stort grattis till Love it Communications AB med Jai och Samya Thornell som äger och driver företaget – ni är Branschvinnare 2024.

Jai och Samya, som erbjuder kurser och utbildningar inom personlig utveckling och andlighet sedan mer än 20 år tillbaka, säger så här om att ha blivit Branschvinnare;

-Det är fantastiskt roligt med det här priset, säger Jai. Det är ett stort bevis och kvitto på det hårda arbete vi lagt ner under alla år för att visa att det går att bedriva seriös verksamhet och att erbjuda premiumutbildningar inom personlig utveckling och det andliga området.

-Hos oss har man alltid kunnat gå en utbildning enbart för sin egen skull, berättar Samya. Men det är också viktigt att de som önskar arbeta med sitt drömyrke får kunskap och kompetens på rätt sätt, så att de verkligen kan hjälpa andra att utvecklas och må bra. Vi har själva under alla år vidareutbildat och specialiserat oss själva inom bl a coaching, terapi och förstås inom det andliga, spirituella området, fortsätter hon.

-Våra elever ger våra kurser och utbildningar 5 av 5 stjärnor i sina recensioner och tycker ofta att priserna skulle kunna vara det dubbla och fortfarande vara prisvärda, fortsätter Jai. Och det är bra, för då ger vi mervärde till våra kunder.

Jai och Samya berättar att deras elever kommer från hela Sverige och har olika yrkesbakgrunder. Här möts bl a KBT-terapeuter, snickare, psykologer, städare, IT-tekniker, butiksbiträden och studerande under samma gemensamma nämnare – att det är dags att säga JA till sig själva, livet och att leva mer besjälat.

En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat. Företaget måste även visa ett positivt resultat.

Utmärkelsen baseras på samtliga aktiebolags inlämnade bokslut inom den aktuella branschen. I snitt är det endast 14,8 % av Sveriges aktiebolag som tilldelas utmärkelsen Branschvinnare 2024. Branschindelningen är baserad på företagens SNI-kod och bygger på EU:s standard, NACE Rev.2.

Högsta betyg från våra elever

Här kan du se recensioner från våra elever