Smycken By Samya

Unika smycken som designas för dig! Varje smycke är handgjort av Samya i halvädelsten och finns endast i ett fåtal exemplar. Smyckena på bilderna på denna sida kan beställas i utförande med små justeringar om du vill.

Du kan också beställa ditt helt egna och unika smycke som designas efter dina helt egna önskemål.

Smycken By Samya

Såväl Malas som armband och fotlänkar kan bäras enbart för att de är vackra, d v s som rena smycken. Men mina Japa Malas är också skapade enligt tradition att bäras i samband med meditation eller yoga. Jag gör också Malas och armband med lite “tuffare” design för de män som gillar det.


Varje smycke är en kärleksgåva
Dessa smycken är en kärleksgåva, oavsett om du ger det till dig själv eller om du ger det till någon som betyder mycket för dig.


Mantra med Japa Mala
Varje pärla är redo att hålla det mantra som du valt för att föra in mer kärlek i ditt liv. Ge mantrat till varje pärla, 108 gånger, så har du ett Japa Mala som förser dig med just den energin, och som påminner dig om sanningen om vem du är och vill vara.

Du kan precis när du vill upprepa detta mantra för varje pärla genom att låta det löpa mellan tumme och pekfinger, pärla för pärla, 108 gånger. På så sätt skapar du en större medvetenhet om din källa.

Antalet pärlor är 108 enligt tradition:

     1 står för Källan
     0 står för Fullkomlighet
     8 står för Evighet

Budskapet är: Källan är fullkomlig i evighet

 

Gurupärlan, den större som förenar pärlbandet till en sluten cirkel symboliserar Källan.

Tofsen är en symbol för upplyning.

De tre avvikande pärlorna i pärlraden är min egen design som en påminnelse för:

  • Att medvetandegöra Oneness, I Am energin och att vi alla är sprungna ur denna Källa
  • Att göra anspråk på den energin
  • Att agera i den energin

Min önskan för dig är att detta Japa Mala ska hjälpa dig att känna din oändliga kärlekskraft och föra ut den i ditt liv.

Varje Japa Mala har 108 kulor och du kan välja mellan 6 mm och 8 mm kulor. Armbanden kan beställas i olika storlekar men levereras som standard i 18 cm i diameter. Fotlänkarna levereras som standard i 25 cm i diameter. 

Priser (inkl. moms)

Japa Malas beroende på storlek/material; 750kr, 850kr och 950kr
Armband; 280kr
Fotlänkarna; 330kr

Smyckena skickas med rekommenderad post till dig. Pris 83-96kr beroende på vikt.

Kontakta mig

Om du hittar ett smycke du är intresserad av här (eller FB där jag lägger ut efterhand) eller om du vill prata med mig om att skapa ett smycke enligt dina personliga önskemål, så kontakta mig. Du når mig på 0703-44 55 52, samya@loveit.se eller använd intresseknappen nedan för att fylla i ett enkelt intresseformulär. 

Varmt välkommen!

Samya