Missbruk, beroende och medberoende

Dricker du för mycket eller har du någon nära anhörig som missbrukar?

Missbruk behöver inte enbart inbegripa alkohol. Det kan gälla relationsmissbruk, arbetsnarkomani eller ätstörningar. Och är man uppväxt med en missbrukande förälder eller en förälder med dysfunktionella beteenden så sätter det ofta djupa spår i en även som vuxen – även om man inte längre är tillsammans med den som dricker eller är dysfunktionell.

Första steget mot ett tillfrisknande och ett liv i frihet är att våga prata om det!

Konsultation inom Missbruk, beroende och medberoende

Alkoholism/Beroende är en andlig bristsjukdom
De flesta som dricker alkohol i små, måttliga mängder vet att alkoholen har en lugnande effekt. Vardagsproblem, stress och annat minskar och man får koppla av. För den som missbrukar eller är beroende av alkohol ger alkoholen flera dimensioner till. Ordet sprit kommer från gammelsvenska spirituosa som i sin tur kommer från det enegsla ordet Spirit – d v s ande/själ. Alkohol är m a o en kemisk andlighet som fyller ett tomrum för den som är bereonde. Det är därför som Anonyma Alkoholister så framgångsrikt hjälpt miljontals människor världen över och alla etablerade behandlingshem har deras 12-stegsprogram som grund i behandlingen.

Vad är andlighet?
Kortfattat beskrivet; Andlighet är motsatsen till det materiella och handlar om själen, jaget. Andlighet är inte detsamma som troslära och religion, utan handlar snarare om ökad medvetenhet och insikt om sitt inre själsliga liv, om tankar, känslor och närvaron av och delaktigheten i ett större sammanhang. 

Kontakta oss!
Vi har arbetat med företag och organisationer inom missbruks- och beroendeområdet i mer än 20 år. Vi har dessutom egna tillfrisknanden från både beroende och medberoenden. Vi vet att det finns en lösning på problemen! Med stödjande och motiverande samtal samt effektiva verktyg lotsar vi dig så du får rätt hjälp. Vi erbjuder sessioner både på plats och på distans.

.Hur vet man om det finns problem med alkohol? Läs mer om Alkoholproblem på Vårdguiden 1177.

Hur vet man om man är vuxet barn till en förälder med beroende eller annan kraftig dysfunktion? Läs mer här om Vuxna barn.

Bokning

Jai

0735-344 550

jai@loveit.se

Vid förhinder så vänligen lämna återbud i så god tid som möjligt. Vid uteblivande eller återbud som inkommer senare än kl. 17.00 dagen före inbokad tid, debiteras fullt pris.

Kostnad

Pris privatpersoner:  1 200kr för 60 min inkl moms. 1 700kr för 90 min inkl moms.

Pris företag:  1 200kr för 60 min exkl moms. 1 700kr för 90 min exkl moms.

Om oss på Love it

Vi som erbjuder konsultation har lång och gedigen erfarenhet av att arbeta med individer och grupper av olika slag, bl a stress- och konflikthantering.

Vi är utbildade Mindfulnessinstruktörer och tränade i Mindfulnessbaserad stressreduktion. Vi är också utbildade i Hyposyntesterapi och Hypnosterapi samt är verksamma inom Soul Manifestation Coaching – en coaching som går på djupet. 

Läs mer om oss här.

Information & kontakt

Vill du veta mer är du alltid varmt välkommen att kontakta oss.