SoundYoga

Välkommen på SoundYoga - tisdagar 18.30-20.00

Fr o m den 5 september så har du möjlighet att finna lugnet och friden tillsammans med Tina Adi här hos oss på Love it i Blentarp. 

SoundYogan har följande beståndsdelar: meditation, pranayamas, en dynamisk del, en statisk del, avslappning och mantrasång. Tina har lång erfarenhet av att leda grupper med gongbads sessioner, yoga och mycket annat inom personlig utveckling och spriritualitet.

SoundYoga passar alla åldrar och du behöver inte ha någon som helst erfarenhet av vare sig gong eller yoga tidigare. Här släpper vi all eventuell prestation och kravlöst tillåter vi oss själva att vara “good enough”. 

På plats finns yoga mattor och det enda du behöver göra är att komma hit, ha mjuka och löst sittande kläder på dig. Kaffe/te ingår i priset.

Du bokar dig för en termin i taget som är 4 ggr (4 tisdagar i rad). Priset är endast 790kr/termin. Vill du sedan fortsätta så bokar du in dig på en ny termin. När du anmält dig så får du en bokningsbekräftelse. Du har 14 dagars ångerrätt (se fullständiga villkor vid kursanmälan). Faktura skickas innan kursstart och du har 14 dagars betalningstid.

Plats: På Love it i Blentarp, Sälgvägen 20. Karta

Ja - jag vill vara med på SoundYoga

Skicka in din kursanmälan redan idag! Det finns endast 12 platser, först till kvarn gäller!

Join The Spiritual Love Revolution!

Vi välkomnar dig till det aktiva spirituella uppvaknandet som pågår världen över. Det är enskilda individer och grupper som längtar efter förändring och som vill manifestera det vi alla så mycket önskar och behöver; kärlek, fred, frihet och sinnesro med alla bröder och systrar. 

Vi vill skapa en värld där vi sprider godhet och manifesterar Oneness. Vill du vara en av dem? Känner du kallet inom dig? Då är detta ett JA du känner och hör inom dig.

Har du frågor?

Du är alltid varmt välkommen till oss med frågor kring våra kurser, utbildningar och konsultationer.